Look-Out

‘t Cruydt

antwerpen

Mangerie naar je hart

Barry Smeekens van mangerie ’t Cruydt kookt met flair en creativiteit. Frans-Belgische gerechten met vertrouwde namen krijgen bij hem een nieuw, artistiek verhaal mee waardoor ze weer spannend worden, nieuwsgierig maken. ’t Is een smaakvolle kunst waar je graag voor terugkeert. En in alles proef je dat respect voor de seizoenen en de producten.

In ’t Cruydt geniet je trouwens niet alleen van Barry’s fijnzinnige gastronomie. Het interieur op zich al zorgt voor een passende, aangename sfeer. Dat maakt deze mangerie meteen ook tot een uitgelezen plek om privé zowel als zakelijk één en ander te komen vieren. In de zaal én buiten, want de windstille binnentuin ligt uitnodigend te wachten.

Maak met een gerust hart een keuze uit de vaste kaart. Spring zeker eens binnen voor de lunch (€ 29,50 – twee gangen). Ga anders voor het Maandmenu (€ 40 – drie gangen) of voor het Gastronomisch menu (€ 55 – vier gangen). Het Kreeftenmenu (€ 60 – vier gangen) is nog zo’n andere favoriet.

Tijdens het jachtseizoen staan dan weer de heerlijkste wildgerechten op de kaart. En vergeet vooral niet te reserveren voor Barry’s bijzondere home made High Tea (€ 29,50). Maakt elke 2de zondag van de maand je hele dag goed. Kijk maar op de website. Of op Instagram.

Deel met uw vrienden:

open van woensdag t/m maandag van 12.00 tot 21.30 uur • dinsdag: gesloten

groepen tot 25 personen van harte welkom

  • Heilig Bloedlaan 259, 2320 Hoogstraten, België
  • 03 – 322.77.37

Reserveer online

Reserveer