Look-Out

Roosekes Breem

antwerpen

Ervaring versus creativiteit

Van bij de start koos chef Serge Driesen van Roosekes Breem voor een toegankelijke en toch verfijnde keuken op basis van pure en eerlijke producten. Die ingrediënten worden omgetoverd tot smaakvolle Frans-Belgische creaties wat voor een erg aangename beleving zorgt. Met zoon Nick aan zijn zijde wordt daar nog een verrassende, moderne toets aan toegevoegd.

Dat levert specialiteiten op als tarbot, zeetong, kreeft en Australische Wagyu Flatsteak met mergpijp of kalfszwezeriken waar ze écht van ver voor komen. Een aanrader is ongetwijfeld het regelmatig wisselende lunchmenu ‘Roosekes Breem’ (3 gangen, alle met grote keuze). Ook die maakt van Roosekes Breem een super adres. Bovendien: ideaal gelegen voor businessmensen.

Bij mooi weer is het mooie zomerterras een grote toegevoegde waarde. Roosekes Breem: dat is genieten bij een vaste waarde in Vosselaar. Gouden regel: zeker tijdig reserveren!

Deel met uw vrienden:

keuken open van 12.00 tot 14.15 uur & van 18.00 tot 20.15 uur • zondag doorlopend open van 12.00 tot 19.15 uur – maandag gesloten • ruime parking • groot terras • mooie tuin • tijdig reserveren aangeraden

  • De Breem 9, 2350 Vosselaar, België
  • 014 – 41.45.45

Contacteer Roosekes Breem

Contacteer