Roosekes Breem
Vosselaar
Tafelen in Roosekes Breem in Vosselaar is na tien jaar nog altijd een ontdekking én een belevenis. Chef Serge Driesen, voormalig ‘Meesterkok’, staat met evenveel passie en gedrevenheid als destijds achter het fornuis. Hij weet zijn gasten te verleiden met een toegankelijke, maar toch verfijnde klassieke keuken op basis van pure en eerlijke producten. Die gerechten worden steevast omgetoverd tot smaakvolle Frans-Belgische creaties. Een aanrader is zeker het regelmatig wisselende menu ‘Roosekes Breem’ (3 gangen, alle met grote keuze). De bouillabaisse, zeetong, tarbot, paling, kreeft, filet pur of kalfszwezeriken zijn enkele klassiekers die hier niet weg te denken zijn. Het restaurant is ideaal gelegen voor businessmensen. En bij mooi weer is het heerlijk vertoeven op het gezellige zomerterras. Reserveren zal zeker een ontgoocheling voorkomen. Roosekes Breem: dat betekent smaakvol, puur en authentiek tafelen.
keuken open dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.15 uur & van 18.00 tot 20.15 uur • zaterdag van 18.00 tot 20.15 uur • zondag doorlopend open van 12.00 tot 19.15 uur • ruime parking • groot zomerterras • apart zaaltje boven voor groepen tot 50 personen voor privéfeesten, meetings… • tijdig reserveren aangeraden
- De Breem 9, 2350 Vosselaar, België
- 014 – 41.45.45