Look-Out

Poule & Poulette

antwerpen

Best chicken in town

Ook in de provincie Antwerpen trekt Poule & Poulette de aandacht van wie verlekkerd is op kip in zowat al haar bereidingen. Met extra veel appelmoes, bijvoorbeeld, of heerlijk klassiek in vol-au-vent verwerkt. In een frissen caesarsalade, kipburger of wat denk je van een boneless butterfly chicken met tzatziki om te delen? Geflambeerd aan tafel of anderhalf uur gegaard aan het spit op 150 °C.

Bedenkers Frederik Goossens, Inne Vangeel en Filip Van Hoeck waken erover dat alles verlooopt zoals zij hun kippetjes graag hebben. Dat gaat van het grootbrengen van de leghennen tot het transport naar de keuken. Alles 100% ‘made in Flanders’, wat de kwaliteit en de traceerbaarheid garandeert.

Eerder fan van take-away? Dat kan ook! Haal de bereide kippen lauwwarm af of laat ze leveren. Kies daarbij voor en bijpassend aperohapje, saus of aardappelgerecht dat je thuis opwarmt. In de restaurants schuif je aan in een hippe zitbox, een inventief op elkaar geschroefd zitsysteem dat helemaal geïnspireerd is op het spreekwoordelijke ‘met de kippen op stok gaan’. Vegetariërs vinden hun gading in de vegetarische alternatieven van Greenway.

Deel met uw vrienden:

open van maandag tot en met donderdag van 17.00 tot 22.00 uur – vrijdag van 17.00 tot 23.00 uur – zaterdag van 11.30 tot 23.00 uur – zondag van 11.30 tot 22.00 uur

  • Sint-Jansvliet 21, 2000 Antwerpen, België
  • 03 – 501.11.21

Contacteer Poule & Poulette

Contacteer