Look-Out

Poule & Poulette

antwerpen

De Lekkerste Gebraden Kippen

Met 1 shop en 3 restaurants in de provincie Antwerpen trekt Poule & Poulette de aandacht van wie verlekkerd is op kip in zowat al haar bereidingen. Met extra veel appelmoes bijvoorbeeld, of heerlijk klassiek in vol-au-vent verwerkt. In caesarsalade, wraps, op z’n Thaïs tom ka kai, geflambeerd aan tafel of anderhalf uur gegaard aan het spit op 150 °C.

Bedenkers Frederik Goossens, Inne Vangeel en Filip Van Herck waken erover dat alles verloopt zoals zij hun kippetjes graag hebben. Dat gaat van het grootbrengen van de leghennen tot het transport naar de keuken. Alles ‘100 % made in Flanders’, wat de kwaliteit en de traceerbaarheid garandeert.

In de shops haal je de bereide kippen lauwwarm af en kies je voor een bijpassende soep, aperohapje, saus of aardappelgerecht dat je thuis opwarmt. In de restaurants schuif je aan in een hippe zitbox, een inventief op elkaar geschroefd zitsysteem dat helemaal geïnspireerd is op het spreekwoordelijke ‘met de kippen op stok gaan’. Vegetariërs vinden hun gading in de veggie-alternatieven van Greenway.

Deel met uw vrienden:

Brasschaat • Antwerpen • Mechelen