Look-Out

Pot au Feu

Schoten

Ontdek ons nieuwe terras*

Kort en goed: Pot au Feu is de favoriete stopplaats van velen. Vlakbij een populaire fietsroute langsheen Schoten Vaart gelegen, een grote parking voor de deur, altijd wel iets te zien of te beleven van op het vernieuwde terras – nu met verwarmde kussens voor zit en rug! – én een uitgebreide vaste kaart die iedereen tevreden stelt… Echt om goed gezind van te worden.
Danny Rijmenants serveert op maandag, donderdag en vrijdag een ‘menu van de dag’ (€ 15 – soep, hoofdgerecht, dessert) en elke maand zet hij andere suggesties op de kaart. Daarnaast stelt Danny een lunchmenu voor (€ 38 – 3 gangen) met bij elke gang een keuze uit 5 gerechten. Eén daarvan is telkens de ‘suggestie van de chef’. Een culinaire surprise die de bediening enkel op verzoek verklapt.
Pot au Feu en chef Danny, dat is – naast de andere smakelijke, seizoengebonden gerechten – toch ook ‘gamba’s a la plancha’ en ‘mosselen tijdens het seizoen’. Specialiteiten van het huis waar ze echt wel voor terugkeren. En één van de redenen waarom je hier best altijd tijdig reserveert. ’t Gaat snel, hier.
Mooie extra: wie elektrisch fietst, kan hier zijn batterij opladen. Het terras beschikt over een vijftal oplaadpunten. Binnen zijn er aan de tafels stopcontacten voorzien voor wie zijn iPad of smartphone wil reanimeren. Lukt trouwens aardig… met een Lekske erbij.

*en onze toffe brasseriekeuken!

Deel met uw vrienden:

elke dag open van 10.00 tot 22.00 uur • keuken elke dag doorlopend open van 11.00 tot 21.00 uur (zaterdag tot 22.00 uur)

van 1 oktober tot eind maart gesloten op dinsdag en woensdag • van 1 april tot eind september gesloten op woensdag • open op feestdagen

  • Venstraat 155, 2900 Schoten, België
  • 03 – 644.91.83
  • 0497 – 507.850

Contacteer Pot au Feu

Contacteer