Look-Out

Piétrain

antwerpen

Vlees met charme

Voor vlees en bier moet je bij restaurant Piétrain in de oude Antwerpse slachthuisbuurt zijn. Korte en bondige woorden waarachter een jarenlange geschiedenis schuilt van liefde voor kwaliteit en rijke smaken.

Gastheer Marc Winant, vleesfanaat in hart en nieren en tevens verwoed verzamelaar van bieren, presenteert er ontspannen gezelligheid in combinatie met pakweg Engelse zesrib, picanha (staartstuk), steak tartaar van paardenvlees, lamsvlees met mosterdsaus, een ‘wandeling in het rood vlees’, beuling of mergpijp.

Naast een uniek gamma van wel vijftig bieren, vervolledigt hij het aanbod met een uitgebreide gin-, whisky- en rumkaart. Het authentieke interieur van Piétrain stamt uit 1955 en geeft blijk van een boeiende historiek in de vorm van talrijke zwart-wit foto’s, een antieke weegschaal en een oude cafétoog met bijbehorende neonreclame.

De koperen naamplaatjes tegen de wanden beloven pittige verhalen uit vervlogen tijden. Vraag ernaar!

Slager Ome Jan gaat met pensioen en daarom verkoopt hij een aantal oude, handbediende vleessnijmachines uit zijn verzameling. Je hebt de keuze uit gerestaureerde of niet-gerestaureerde  stukken die prima dienstdoen in de keuken, als decoratie van inkom, restaurant, hotel, winkel,…Interesse? Je bereikt Ome Jan op het telefoonnummer +32 (0)475 71 90 27 voor een sneetje info.

Deel met uw vrienden:

keuken open van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.30 uur - zaterdag van 18.00 tot 21.30 uur • zondag gesloten telefonisch of online reserveren mogelijk

  • Lange Lobroekstraat 25, 2060 Antwerpen, België
  • 03 – 236.51.62
  • 0471 – 864.148

Reserveer online

Reserveer