Look-Out

Piétrain

antwerpen

Tafelen nu nog toffer

Gastheer en chef Marc Winant luistert naar de wensen van zijn vele gasten. In dat verband moet ongetwijfeld de ‘new look’ van Piétrain gezien worden. Het tweede gedeelte achteraan kreeg hetzelfde ‘fifties’-decor van vooraan. Nu heerst overal die aangename sfeer met talrijke zwart-witfoto’s, een antieke weegschaal, een oude cafétoog met bijbehorende neonreclame… De koperen naamplaatjes tegen de wanden beloven pittige verhalen uit vervlogen tijden. Voor vlees en bier moet je dus meer dan ooit bij restaurant Piétrain in de oude Antwerpse slachthuisbuurt zijn. Marc, vleesfanaat in hart en nieren en tevens verwoed verzamelaar van bieren, presenteert er ontspannen gezelligheid in combinatie met onder meer Engelse zesrib, picanha (staartstuk), steak tartaar van paardenvlees, lamsvlees met mosterdsaus, een ‘wandeling in het rood vlees’, beuling of mergpijp. Naast een uniek gamma van wel vijftig bieren, vervolledigt Marc dit aanbod met een uitgebreide gin-, whisky- en rumkaart.

Deel met uw vrienden:

keuken open van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.30 uur – zaterdag van 18.00 tot 21.30 uur • zondag gesloten

telefonisch of online reserveren mogelijk

  • Lange Lobroekstraat 25, 2060 Antwerpen, België
  • 03 – 236.51.62
  • 0471 – 864.148

Reserveer online

Reserveer