Look-Out

Piétrain

antwerpen

Leve de geuze!

’t Moest er eens van komen. Marc Winant, gastheer en chef van dit oer-Antwerpse restaurant in de slachthuisbuurt, heeft zich compleet gesmeten. Niet alleen op zijn alom geprezen vleesspecialiteiten – die kenden we al – maar ook op zijn uitgebreide gamma bieren, waaronder een stilaan groeiende collectie edele geuzes. Daar staat er nu al een 17-tal van op de kaart.

In Piétrain komen ze om er in alle gezelligheid ontspannen te genieten van een fameus lekker stuk vlees. Wie kent hier niet Marcs Engelse zesrib en picanha, zijn steak tartaar van paardenvlees of lamszwezeriken met mosterdsaus, zijn beuling, mergpijp of ‘wandeling in het rood vlees’. Formidabele gerechten maakt hij daarmee. Het fifties-interieur en diverse accessoires maken de toffe sfeer hier compleet.

Als dat geen prachtige combinatie is om (opnieuw) te ontdekken. Kwaliteitsvlees om voor terug te keren én een heerlijke keuze bieren met de aantrekkelijkste namen. Snel reserveren is de boodschap!

Deel met uw vrienden:

keuken open van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.30 uur •

zaterdag van 18.00 tot 21.30 uur • zondag en maandag gesloten • telefonisch of online reserveren mogelijk

  • Lange Lobroekstraat 25, 2060 Antwerpen, België
  • 03 – 236.51.62
  • 0471 – 864.148

Contacteer Piétrain

Contacteer