Look-Out

Piétrain

Antwerpen

Een gevestigde waarde zijn met een opvallend trouwe klantenkring, dat is wat chef en gastheer Marc Winant met Piétrain al bij na tien jaar ambieert en typeert. Hier, vlak aan het vroegere Antwerps slachthuis, wordt vlees in al z’n hoedanigheden en smaken nog op een pedestal gezet. Altijd vers, sappig, mals en puur en met flinke porties op je bord zodat je nooit met honger buiten gaat. Liefhebbers van een goed stuk mals vlees, weten dat ze in Piétrain nooit ontgoocheld worden. Tournedos concassé geflambeerd, een zesrib, paardenvlees, een grasbuikje, kalfslever, stoofvlees, steak tartaar van rund enz. zijn al jaren de hits van Piétrain en smaken nergens beter als hier. Alles kan met zelfgemaakte frietjes, kroketten, of puree besteld worden. Ongeëvenaard! Als echte bourgondiër biedt Marc zijn gasten ook nog een indrukwekkende keuze (speciaal)bieren – die geuzes! – sterke dranken en wijnen aan. Niets is immers lekkerder bij vlees dan een goed glas bier, al is de internationale wijnkaart ook niet te versmaden. Een heerlijk vintage interieur, steeds volop sfeer en een amicale service-met-de-glimlach maken je Piétrain-beleving om voor terug te keren.

Deel met uw vrienden:

 

keuken open van dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.30 uur – zaterdag van 18.00 tot 21.30 uur • zondag en maandag gesloten • telefonisch of online reserveren mogelijk

www.piétrain.be

Contacteer Piétrain

Contacteer