Look-Out

Paps

Berlaar

Sonny Wuyts: “We speuren naar pareltjes van seizoeningrediënten, die we verwerken in pure gerechten vol op smaak. We werken enkel met dag­verse producten. Soms zijn die niet voorradig. Hierdoor kunnen er zich kleine wijzigen voordoen in het menu.” Voor onthaal en advies staat Linsey in. Gault&Millau gaf een 13,5/20 en schreef: ‘Fris, eigentijds ogend interieur met open keuken en gestileerd terras zorgen voor een passend decor. Wuyts deed ervaring op in binnen- en buitenland en toont zin voor knappe, rustige bordcomposities die (…) door hun geslaagde smaakverweving prikkelen. Hij is thuis in het klassieke werk met een delicate terrine van eendenlever bij een secuur en strak gegaarde barbarie-eend. Verder maakt de chef van een garnaalkroket een verfijnde delicatesse die hij bovendien fraai decoratief afwerkt zonder dat de eigenheid ervan in het gedrang komt. Paps komt met een fijn gedoseerde keuken en een koksmuts de gids binnengewandeld. Van deze Paps lusten we meer.’

Deel met uw vrienden:

open op woensdag en zaterdag van 19.00 tot 20.30 uur • op donderdag, vrijdag en zaterdag van 12.00 tot 14.30 uur & van 19.00 tot 20.30 uur • zondag, maandag en dinsdag gesloten, behalve na reservering voor groepen tot en met 28 personen

  • Markt 71, 2590 Berlaar, België
  • 03 – 344.09.44