Look-Out

Oud Wezel

Wuustwezel

Dat heerlijke ‘thuiskomen’-gevoel

Binnenkomen in brasserie Oud Wezel is je onderdompelen in een authentiek Vlaams interieur, waar op elk moment van de dag een ongedwongen sfeer heerst. Daar zorgt gastvrouw Tamara Appels voor. In de keuken presenteert chef-kok Tim Van Mierlo Vlaamse klassiekers zoals vol-au-vent, varkenswangetjes, gebakken koolvishaasje in een huisbereid currybeslag, ribbetjes, balletjes in tomatensaus en, tijdens het seizoen, mosselen die op verschillende manieren worden bereid. Van vrijwel alle gerechten is een vegan en/of lactosevrije variant te bestellen. Elk gerecht is smaakvol, puur en zonder overbodige franjes of dure ingrediënten, en vertelt op die manier zijn eigen verhaal qua smaak en authenticiteit.

Ook de bediening en de sfeer zijn al even rechttoe rechtaan. Kom je ’s middags, dan kan je kiezen uit een uitgebreide kaart. Dat geldt eigenlijk ook voor het diner. Tamara adviseert je graag over de bereiding en de suggesties van het moment. Bij mooi weer zorgt het terras met zicht op de binnentuin voor heerlijke momenten om bewust even van te genieten. Zo smelten culinaire verfijning en een warme ambiance steeds samen tot een onvergetelijke eetervaring. In Oud Wezel, daar moet je zeker wezen….

open van 12.00 tot 22.00 uur, zaterdag en zondag van 17.00 tot 21.00 uur • tijdens de zomermaanden aangepaste openingsuren op zaterdag en zondag • maandag en dinsdag gesloten • ook groepen steeds welkom