Look-Out

Oesters & Bubbels

Yerseke, NL

Proeven van Zeeland

Gun jezelf dit plezier: ga eens uiteten bij Paola de Koeijer en haar team van Oesters & Bubbels in Yerzeke. Da’s pas Zeeland proeven. In elk van die eerlijke, puur smakende gerechten. Met een mooie fles bubbels als prettige ‘compagnon de route’ erbij.

Zeeuwse creuses, platte oesters, krab, Oosterscheldekreeft… Je krijgt er daar echt geen genoeg van. Die mosselen in verschillende bereidingen tijdens het seizoen… Niet van af te blijven. En dan die fameuze ‘proeverij van schaal- en schelpdieren’… Heerlijke momenten zijn dat.

Neem je tijd. Ruizemuis rustig door de kaart. Kies. Geniet. Laat die bekende Zeeuwse gastvrijheid haar werk doen. Een ‘proeverij’? Goede keuze. Met zicht vanuit het restaurant en het terras op de oesterputten en de Oosterschelde. We doen ons best. En zo wordt het leven hier almaar lekkerder.

Babbel bij gelegenheid ook eens met Paola’s broer José, importeur en exporteur van Kopek BV. Die weet alles over de oesterkweek in zowel de Oosterschelde (de Zeeuwse creuses) als het Grevelingenmeer (de Zeeuwse platte oesters).

Een zakenlunch, werkbespreking, speciale gelegenheid… Ook daar weet het vlotte team van Oesters & Bubbels weg mee. Kom er eens over praten. Ze vinden beslist een interessant voorstel. Denk er eens over na. En geef ze dan een seintje. Yerzeke wenkt.

Deel met uw vrienden:

open van donderdag tot en met zondag van 11.00 tot 18.00 uur • in juli en augustus ook open op maandag van 11.00 tot 18.00 uur • alle Belgische feestdagen open (check steeds onze website!)

groot terras (36 plaatsen) met prachtig uitzicht • zakenlunch, werkbespreking of speciale gelegenheid? Vraag naar onze mogelijkheden, ook buiten de standaard openingstijden – Facebook: Oesters & Bubbels

  • Havendijk 25, 4401 NS Yerseke, Zeeland, Nederland
  • 0031 – 113.296.050
  • 0031 – 686.811.940

Reserveer online

Reserveer