Look-Out

Octave

Antwerpen

Joie de vivre met Belgische chocolade

Executive Chef Thomas Van de Weyer (ancien van The Jane en Pure C) heeft zo zijn manier om de Belgische keuken spannend en vrolijk te houden. Interessante smakencombinaties, gerechten met ‘vergeten’ groenten en met minder bekende edele vis- en vleessoorten, verse ingrediënten en producten die luisteren naar de seizoenen… Laat Thomas daar gerust zijn ding mee doen. Je wordt er alleen maar beter van.

Geniet alvast van de fris ogende, leuke setting. Van het zicht op het monumentale Centraal Station van Antwerpen. Van de aangename sfeer. Laat je verleiden door de lunchkaart van ’s middags, door de uitgebreide kaart voor het diner en door de desserts. Wat Octave bijzonder maakt is dat het het enige restaurant ter wereld is met een eigen bean-to-bar. Met de smeuïge chocolade die er wordt gemaakt, worden overheerlijke zoete zondes gecreëerd.

Naast smaakvolle ingerichte eventruimtes biedt bar-restaurant Octave een exclusieve private dining voor groepen tot 24 personen. Chef Thomas stelt dan met plezier en in overleg een menu op maat samen.

Concertganger voor de Elisabethzaal of de Opera? Octave biedt een speciaal concertmenu aan met huisgemaakte chocolaatjes to go als zoete afsluiter!

Deel met uw vrienden:

open van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.00 uur • gesloten op zondag en maandag

  • Koningin Astridplein 7, 2018, Antwerpen, België
  • 03 – 207.08.18

Contacteer Octave

Contacteer