Look-Out

Octave

Antwerpen

Joie de vivre met Belgische chocolade

Executive chef Thomas Van de Weyer (ancien van The Jane, Oud Sluis en Pure C) heeft zo zijn eigen manier om de Belgische keuken spannend te houden. Interessante smaakcombinaties, gerechten met ‘vergeten’ groenten en minder bekende edele vis- en vleessoorten, verse ingrediënten en producten die luisteren naar de seizoenen. Octave werd hiervoor in het eerste jaar beloond met 13/20 in de Gault&Millau gids. Ook de cocktails zijn een absolute must!

Geniet van de fris ogende leuke setting, de aangename sfeer en het zicht op het monumentale station Antwerpen-Centraal. Laat je verleiden door de lunchkaart, de uitgebreide dinerkaart en de overheerlijke desserten. Wat Octave ook bijzonder maakt is dat het het enige restaurant ter wereld is met een eigen bean-to-bar. De smeuïge chocolade wordt er ter plaatse gemaakt vanaf de cacaoboon. Met die chocolade worden zalige zoete zondes gecreëerd.

Naast smaakvol ingerichte eventruimtes tot 200 personen, vind je bij bar-restaurant Octave een exclusieve private dining tot 24 personen. Chef Thomas Van de Weyer stelt dan met plezier en in overleg een menu op maat samen. Concertganger voor de Elisabethzaal, de Antwerpse Opera, zaal Roma en/of het Sportpaleis? Octave biedt een speciaal concertmenu aan met huisgemaakte chocolaatjes om mee te nemen als zoete afsluiter!

Deel met uw vrienden:

  • Koningin Astridplein 7, 2018, Antwerpen, België
  • 03 – 207.08.18

Contacteer Octave

Contacteer