Look-Out

Noordland

Hoogstraten

Toffe culinaire belevenis

Kijk, hier wordt een mens nu eens echt gelukkig van: een vriendelijk onthaal, een ontspannen en toch stijlvolle bediening, en een keuken om vaak voor terug te keren. Voor een lunch of een uitgebreid diner, maar evengoed voor een smakelijk hoofdgerechtje met een glas wijn. En alles gebeurt bovendien in een gemoedelijke sfeer.

In Noordland koken ze duidelijk met plezier. Klassiek maar met die leuke, fijne touch die net het verschil maakt. Alles is vers en in huis bereid met respect voor de typische producten, smaken en aroma’s van de seizoenen. Daar hoort dan vanzelfsprekend een boeiende wijnkaart bij, die onze prettige culinaire beleving van een passende compagnon de route voorziet. Frankrijk, Italië en Spanje zijn daarbij het meest vertegenwoordigd.

Nog meer aangename ervaringen: Noordland is 7/7 open. Zeven op zeven. Voor iedereen die lekker eten, vlot en stijlvol geserveerd in een relaxte omgeving, weet te waarderen. Naast de vaste kaart en het Menu Noordland is op weekdagen telkens een lunchmenu voorzien (€ 38). Ideaal voor zakenmensen, trouwens. En wanneer het weer het toelaat, zijn er de prachtige tuin en het terras om van een heerlijke maaltijd te genieten.

Deel met uw vrienden:

open 7/7 van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 21.00 uur – eigen parking voor de deur

  • Lodewijk de Konincklaan 276, 2320 Hoogstraten, België
  • 03 – 314.53.40

Contacteer Noordland

Contacteer