Look-Out

Nivo Finess

Zoersel

Ganzenlever en truffels

NIVO-finess van Hans en Bert van den Auwelant levert kwaliteitsganzenlever. Aan topchefs en professionele gebruikers. En nu ook via de nieuwe webshop aan de even kieskeurige particulier.

Deze fijn smakende foie gras d’oie komt van streng geselecteerde kwekers en slachthuizen die aan zeer hoge ethische normen voldoen. Het eigen kweekprogramma waakt bovendien zorgvuldig over een respectvolle, diervriendelijke benadering waarin een ontspannen leven in de buitenlucht en een correcte, afgestemde voeding centraal staan.

Truffels zijn de andere specialiteit van NIVO-finess. Volgens het seizoen telkens uitgekozen bij de beste leveranciers van Italië en Frankrijk. Zo kunnen Hans en Bert het hele jaar door zorgen voor uitgelezen truffels tegen interessante prijzen.

Ontdek ook het uitgebreide assortiment van NIVO-finess: topproducten van Maison Mitteault, gelei en konfijten, specerijen, truffelsap, olijfoliën, aceto’s, pasta’s, pralines… De website vertelt daar veel meer over. Neem zeker eens een kijkje in de webshop. En geniet vooraf al van het aanbod.

Deel met uw vrienden:

bezoek of afhalen bestellingen uitsluitend na afspraak • voor workshops en acties: check regelmatig de website • eigen webshop

  • Oostmallebaan 93-95, 2980 Zoersel, België
  • 03 – 484.45.42

Reserveer online

Reserveer