Look-Out

Miyaki

antwerpen

Sunny side up

Een moderne, gezonde keuken waar Japanse, fusion en nu ook authentieke Thaise accenten gelegd worden. Daarmee wil Miyaki haar gasten verder verwennen. In een vriendelijke, huiselijke sfeer. Bij Miyaki willen ze vooral iets moois creëren, zoals de gast het zelf graag wil. Met toch dat mysterieuze er bij. Zo wordt elk gerecht telkens weer iets anders. En voelt iedereen zich extra tevreden.

Nieuwsgierig? You should be. Zeker nu Miyaki begin 2019 naar een nieuwe locatie is verhuisd. Want dit is méér dan zomaar een restaurant: het is een uitgelezen kans om kennis te maken met een pure, gezonde, unieke en ambitieuze kookstijl. De stijl die doet denken aan landen waar de zon altijd met de glimlach opkomt.

Een privédiner, een bedrijfsevenement of een andere (feestelijke) gelegenheid? Bij Miyaki bedenken ze beslist iets dat daar perfect bij past. Helemaal op uw maat, en altijd een verrassende ervaring. Want ook dat is typisch Miyaki: iedereen heeft hier het vaste voornemen om elke creatie steeds een niveau hoger te brengen.

Meer weten? Bel gerust, of maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. U bent altijd welkom. En vergeet niet: alles is bespreekbaar. Ook op het nieuwe adres!

Deel met uw vrienden:

Bredabaan 290 – vanaf januari 2019: Bredabaan 953 2930 Brasschaat – vanaf januari 2019: 2990 Gooreind (Wuustwezel)   openingsuren: raadpleeg regelmatig onze website! volg ons op Facebook: we hebben een hele hoop te vertellen!

  • 03 – 336.72.28