Look-Out

Miyaki

Gooreind

Japanse en Thaise specialiteiten

De ambitieuze en creatieve kookstijl van chef Sunny is een aangename belevenis op zich. Ook op het nieuwe adres in Gooreind. In Miyaki verrast hij zijn gasten nog altijd graag met van die ‘kleine gelukjes’ uit de natuurlijke, pure Japanse en Thaise keuken. Daar worden ze blij van. En dat stemt Sunny telkens tevreden.

Zelf kiezen? Verken dan samen met de gastvrouw de uitgebreide vaste kaart maar eens. Een surprise? Kan perfect. Met het menu ‘Chef’s Choice’ (4 of 5 gangen) laat Sunny je op zijn manier proeven van de authentieke smaken en texturen uit de Japanse en Thaise cuisine. En altijd komt er wel iets nieuws of mysterieus op tafel. Iets waarmee iedereen van Miyaki zijn respect bewijst voor kwaliteitsproducten en voor de Oosterse culinaire tradities.

Miyaki is een interessante keuze voor de lunch of voor het diner. Maar het restaurant is ook bijzonder geschikt als locatie voor privédiners, corporate events en andere (feestelijke) gelegenheden. Neem gerust contact op, deel je wensen en budget mee. Geniet van het resultaat.

Deel met uw vrienden:

openingsuren: dinsdag van 17.30 tot 22.00 uur • van woensdag t.e.m. zondag van 12.00 tot 14.00 uur & van 17.30 tot 22.00 uur • maandag gesloten

volg ons op Facebook: we hebben een hele hoop te vertellen!

  • Bredabaan 953, 2990 Gooreind (Wuustwezel)
  • 03 – 336.72.28