Look-Out

Mill Hill – bistrobar – restaurant

Kasterlee

Nieuw in Kasterlee

Streekproducten die de seizoenen volgen, altijd verse vis en kwaliteitsvlees, een gevarieerde kaart met een grote keuze verrassende, in huis gemaakte (veggie) gerechten, pannenkoeken in de namiddag, botanisch gebrouwen limonades, home made milk drinks en ijscoupes, een heerlijke cocktailkaart, champagne en whisky’s, een mooie selectie (bio)wijnen… Mill Hill weet zich echt te onderscheiden door haar gasten altijd te laten genieten van net dat niveau méér.
Manuel Wouters – bekend van tv (njam!) – gaf samen met nichtje en kok Stien (Ter Groene Poorte) en neef Wolf (gelateria) deze gewezen taverne een erg geslaagde totale make-over. Buiten én binnen. Mill Hill is nu een sfeervolle, toegankelijk restaurant-bistrobar met stijl waar je winter en zomer terecht kunt voor finger foods, lunch of diner, voor een deugddoende after-work drink of een speciaal cocktailavontuur, voor een in huis bereide ijscoupe of een kleine namiddagzonde.
Sportief spelletje? Een 18-hole minigolf ligt vlakbij het grote zonneterras. Padelterreinen staan intussen al op het verlanglijstje. Parkeren is geen probleem. Terugkeren ook niet.

Deel met uw vrienden:

open van 11.30 tot 21.00 uur doorlopend • keuken open vanaf 12.00 uur • op maandag gesloten – van oktober tot en met maart op maandag en dinsdag gesloten

  • Doornboom 2, Kasterlee 2460 Kasterlee, België
  • 014 – 85.04.23

Contacteer Mill Hill – bistrobar – restaurant

Contacteer