Look-Out

LAET het smaken

antwerpen

5 jaar den bistro van den beenhouwer

Vijf jaar lang al weet de bistro van Slagerij de Laet ‘Laet het Smaken’ ons te verblijden met ‘Vleselijk Geluk’. Zaakvoerders Lode Hendrickx en Leonie Willemsen zijn er in die periode best in geslaagd om carnivoren een groot aantal nieuwe ontdekkingen te laten proeven. Gasten van de bistro kunnen in ‘Laet het Smaken’ een keuze maken uit vlees uit het eigen atelier en dat in al zijn puurheid en z’n rijke varianten. In de bistro is dé eye-catcher ongetwijfeld de glazen vloer waar je de huisbereide droge worsten, coppa’s, pancetta’s en andere gedroogde charcuterie ziet hangen/rijpen. De bevlogen chef Wim Thiry vertrouwt op zijn intuïtie, expertise en buikgevoel om de haast vergeten vleesgerechten perfect gekruid te bakken. Denk aan kalfslever, koningsballen (stierenkloten), varkenswangetjes, rundsuier, paardenfilet en uiteraard biefstuk van eerste kwaliteit. Resultaat: een waanzinnig smakelijke (en riante) portie topvlees op je bord. ‘s Morgens (en dat al vanaf 8 uur) kun je in ‘Laet het Smaken’ ook terecht voor een fantastisch ontbijtbuffet met je favoriete drank, huisbereide charcuterie en slaatjes, aangevuld met kazen en vers fruit, terwijl je in de namiddag welkom bent voor hemels gebak als pannenkoeken, wafels maar ook hartige varianten als croque monsieur of madame met de eigen beenham, enz. Schreeuw het gerust van de Ekerse daken: genieten is de kunst bij ‘Laet het Smaken’.

Deel met uw vrienden:

zondag en maandag gesloten • van dinsdag tot en met zaterdag doorlopend open van 08.00 tot 23.00 uur (keuken open tot 20.30 uur) • ook kindvriendelijke gerechten

www.laethetsmaken.be