Look-Out

Laan Thai

Kapellen

De keuken waar je van houdt

Kijk eens op de website. Ontdek er de uitgebreide kaart met de mooie, exotisch klinkende Thaise namen (omschrijving in het Nederlands). Reserveer dan snel een plaats in het sympathieke restaurant van chef-kok Tom en Palita. Méér verklappen we niet, dat maakt een bezoek nog spannender.

Laan Thai houdt van authentiek, vers, gezond, gevarieerd. Net zoals wij. Naar believen met een zachte of wat scherpere smaak. Maar altijd lekker. Ook wanneer je voor vegetarisch gaat. Vriendelijke mensen komen je bedienen met de glimlach. En wees gerust: het zal je nergens aan ontbreken. Geniet intussen van het erg aangename interieur en van de ongedwongen sfeer. En van die Thaise keuken, natuurlijk.

Waren de ogen groter dan de buik? Dan kun je naar goede, aloude gewoonte alles wat niet op geraakte laten inpakken en het dan meenemen. Kun je thuis nog eens smakelijk nagenieten ook. Dat brengt je wel op leuke ideeën voor je volgende bezoek. Want zegt niet een Thais spreekwoord: ‘Bij Tom en Palita keer je altijd terug’?

Deel met uw vrienden:

open maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag van 17.00 tot 21.30 uur •  zondag van 11.30 tot 14.30 uur & van 17.00 tot 21.30 uur • woensdag gesloten

afhalen mogelijk • mooi terras

  • Hoogboomsteenweg 76, 2950 Kapellen, België
  • 03 – 344.63.15