Look-Out

La Pipe d’Anvers

antwerpen

Nostalgie die naar meer smaakt

Eetcafé La Pipe d’Anvers is een goed bewaard stukje nostalgie midden in het hippe Eilandje. Het onaangeroerde interieur ademt de sfeer van de havenbuurt, helemaal zoals je het van een voormalige bruine kroeg verwacht.

Behalve frisse biertjes, eigenzinnige wijnen en bijzondere whisky’s vinden vers gemaakte Frans-Belgische klassiekers hun weg naar de tafeltjes die zowel binnen als buiten, op het verkeersvrije terras naast de speeltuin, staan opgesteld.

Daarnaast serveren gastvrouw Elke en chef Kenneth seizoengebonden suggesties en enkele vegetarische gerechten (geef een seintje vooraf, dan kookt Kenneth met de ingrediënten die jij het liefste wil).

Scampi’s met Elixir d’Anvers en het stoofvlees noemen zij graag de specialiteiten van het huis. Goed om te weten is dat alle gerechten ook op kindermaat te krijgen zijn.

Deel met uw vrienden:

open van maandag tot en met vrijdag vanaf 10.00 uur • keuken doorlopend open van 11.30 uur tot 21.30 uur • gesloten op zaterdag en zondag, tenzij voor grotere groepen of voor events die aangekondigd worden op Facebook en Instagram

  • Cadixstraat 3, 2000 Antwerpen, België
  • 03 – 770.61.11

Reserveer online

Reserveer