Look-Out

La Ghironda

Meerhout

Ragfijne Italiaanse keuken

Neem je tijd en geniet. La Ghironda in Meerhout geeft je daar al 17 jaar lang de kans toe. Dit Italiaanse restaurant voelt meteen goed aan. De trendy buitenzijde met het afgeschermde, aantrekkelijke terras vooraan, het stijlvolle, gezellige interieur én het gastvrije onthaal van Cindy Vancluysen doen het beste vermoeden.

En dat komt er ook aan: de leuke gerechtjes op de vaste kaart, bij het maandmenu of bij de suggesties tonen dat chef Umberto Pecorelli de Italiaanse keuken eigentijds interpreteert en zowel klassieke als hedendaagse gerechten een originele touch meegeeft. Proef maar eens dat Culinair Menu (€ 59 elke dag geserveerd) of het Verrassingsmenu op vrijdagavond (€ 49). Telkens zoveel als de kers op de taart. In huis gemaakte pasta, brood, ijs en dessert… chef Umberto weet hoe je gasten moet verwennen. Vis zo vers als maar kan zijn, topkwaliteitsvlees… Het zal je aan niets ontbreken. Hier kom je allemaal voor terug. Graag zelfs.

Dat deed Gault&Millau blijkbaar ook: La Ghironda scoort daar al jaren een welverdiende 13,5/20. Intussen openden Umberto en Cindy in Geel een nieuwe zaak: Vivo, gastronomia by La Ghironda. Een mooi concept dat zeker zal aanslaan. Lees hiernaast maar eens.

Deel met uw vrienden:

open donderdag, vrijdag en zaterdag van 18.00 tot 22.00 uur •
zondag van 17.00 tot 21.00 uur • maandag, dinsdag en woensdag gesloten

  • Molenberg 27, Meerhout 2450 Meerhout, België
  • 014 – 36.87.40

Contacteer La Ghironda

Contacteer