Look-Out

Kandinsky Restaurant Bar

Kapellen

Nieuwste hotspot van Kapellen

Vertel het vooral verder: Kandinsky is een mooie horecazaak geworden. Volledig vernieuwd: van de menukaart tot en met het restaurant, prettig om er gaan te lunchen of te dineren. Helemaal voorzien om er geslaagde recepties, zakelijke meetings of andere events te organiseren.

Eigenaar Raf Verhaert heet je er graag hartelijk welkom. De chefs stelen er de show: de bordjes ogen mooi, zien er veelbelovend lekker uit en… ze zijn het ook. Dagverse producten, veel respect voor de pure smaken van het seizoen en vooral veel creativiteit; daarmee worden klassiekers naar “the next level” getild.

Kandinsky heeft alles in huis om de favoriete stek te worden voor zij die genieten van een lekkere betrouwbare keuken in een ongedwongen sfeer of op zoek zijn naar een professioneel en op maat verzorgd event.

Wie van al dat lekkers ook thuis wil proeven, kan gerust een keuze maken uit de exclusieve kaart van de take-out service.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open van 10.00 tot 01.00 uur • groot terras vooraan – restaurantterras achteraan • eigen parking • start of aankomst van interessante fiets- en wandelroutes

  • Koning Albertlei 146 2950 Kapellen
  • 03 – 283.83.85

Contacteer Kandinsky Restaurant Bar

Contacteer