Look-Out

Kandinsky

Kapellen

Op smakenreis

Lekker eten, heerlijke drankjes, het zalige leven… in Kandinsky. Op-en-top verleidelijk restaurant mét bar in Kapellen. Absolute hotspot voor genieters op zoek naar meer.

Op de kaart: vertrouwde klassiekers, bereid met de allerbeste producten en origineel, verrassend en perfect gebracht. Treffend én ‘incontournable’ is de vol-au-vent, op een manier die je niet licht zal vergeten. Maar ook een mooie moot vis, een vingerlikkend stuk vlees, de pure smaken van de seizoenen en moeder natuur maken dat het hier, op een boogscheut van de Kalmthoutse Heide, elke dag feest is. De wijnkaart sprankelt mee met het betere werk uit alle windstreken. Een etentje met stijl inzetten of afsluiten doe je in de bar, die garant staat voor leuke ontmoetingen, fijne bordjes fingerfood, straffe cognacs en – volledig in de stijl van het huis – vers geshakete cocktails. Wie liever thuis tafelt, kan gerechten bestellen van de exclusieve take-out kaart, al mis je dan wel het instant goed gevoel dat je op deze plek elke keer opnieuw overvalt. En in de zomer nog meer, wanneer de vuurtafels op het terras voor een übergezellig sfeertje zorgen. Tip: ook voor geslaagde recepties, zakelijke meetings of andere professioneel en op maat verzorgde events, zit je goed bij Kandinsky.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open groot terras vooraan restaurantterras achteraan ruime, eigen parking start of aankomst van interessante fiets- en wandelroutes natuurparels als de Kalmthoutse Heide en De Uitlegger liggen vlakbij en vallen perfect te combineren met een restaurant- of terrasbezoek

  • Koning Albertlei 146 2950 Kapellen
  • 03 – 283.83.85

Contacteer Kandinsky

Contacteer