Look-Out

Joyau

Antwerpen

Joviale Belgische keuken

Weggestoken in de kleine straatjes van het centrum van Antwerpen, maar wat een verborgen, grote parel: restaurant Joyau, waar lekker superlekker is, heerlijk überheerlijk én de sfeer nog ouderwets gastvrij. Come as you are, droom weg bij de gezelligheid-van-rond-de-tafel-thuis, zet een prachtige middag of avond in met een coupe champagne en laat je verrassen door een verfrissende brok girl power.
Sophie Raemdonck en Caja De Boel dienen de gasten met de glimlach, Amber De Wispeleir is de chef achter de ‘joviale Belgische keuken’: zonder tierlantijntjes, maar met passie, seizoenproducten en boerderijverse groenten, één van de absolute specialiteiten van het huis. Er is een maandmenu met vis en vlees alsook een vegetarisch menu. A la carte lonken 5 voorgerechten, 5 hoofdgerechten en een aantal bijzondere bites. Ook de wijnkaart is volledig op smaak.
Bij mooi weer neem je plaats op het terras, een stukje Parijs in ‘t Stad. In de Wintergarden en The Dining Room op het eerste verdiep is dan weer alles aanwezig voor private dining, feesten en vergaderingen met een tikkeltje meer.

Deel met uw vrienden:

woensdag open van 18.00 tot 21.00 uur • donderdag van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 21.00 uur • vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur & van 16.30 tot 21.00 uur • zaterdag van 16.30 tot 21.00 uur • zondag van 12.00 tot 14.00 uur & van 16.30 tot 20.00 uur • zondagen en feestdagen open • maandag en dinsdag gesloten

private dining van 10 tot 50 personen

  • Molenstraat 69, 2018, Antwerpen, België
  • 03 − 216.00.66

Reserveer online

Reserveer