Look-Out

Huis Van Hoof

antwerpen

Passie voor smaak en gasten

Zet de tijd maar even stil, want genieten zal je: in Huis van Hoof, brasserie met een tikkel meer, verwenplekje pur sang, leggen moeder Mieke en haar dochters Yent’l en Stéphanie hun gasten van ontbijt tot aperitief nog ouderwets in de watten.

Broodjes en koeken worden vers afgebakken, choco en confituur zijn huisbereid, de champagnes wisselen met de seizoenen: beter kun je de dag niet inzetten. Hier, in een parel van een pand in de binnenstad van Mechelen, hebben ze duidelijk passie voor smaak en liefde voor de klant.

De ‘nergens is beter dan thuis’-sfeer voelt zo heerlijk, dat het al gauw middag is en broodjes, pasta’s en suggesties op de kaart verschijnen. ‘Simpele’ gerechten pimpt Mieke tot ongewone borden, creatief, kleurrijk en net iets anders.

’s Namiddags verleiden oma’s gebak, speciale koffies en bubbels met tapas en amuses. Topflesje geproefd? Wat je lekker vindt, kun je achteraf scoren in het wijnwinkeltje.

Mooie extra’s: de open keuken, de livingroom voor aparte vergaderingen en feestjes en twee terrassen waar je de dag en de zon plukt.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open vanaf 8.30 tot 18.00 uur • gesloten op zondag, behalve op winkelzondagen en speciale gelegenheden à la Valentijn, moederdag, vaderdag parkeren in parking Lamot • livingroom tot 20 personen

  • Guldenstraat 9, 2800 Mechelen, België
  • 015 – 20.04.11

Reserveer online

Reserveer