Look-Out

Huis Van Hoof

antwerpen

Passie voor Smaak

Zelden de dag zo opgewekt begonnen als in Huis Van Hoof. Een brasserie met een ziel is dat, waar je ontspannen kunt genieten van het leven én van lekker eten. Mieke, Yent’l en Stéphanie maken hier gepassioneerd hun familiedroom waar: mensen een gezellige, onbezorgde en vooral smakelijke tijd bezorgen in een aangename, huiselijke omgeving.
De ontbijtkaart is mooi gevarieerd en spreekt onder veel meer van broodjes die elke dag vers afgebakken zijn, zelf­gemaakte choco en confituur, fijn beleg… En daar dan zo’n glas tintelfrisse champagne bij. Word je echt wel blij van. Ook voor de lunch brengen de drie immers opgewekte dames een overtuigende kaart. In de namiddag zijn er dan ‘oma’s verwennerijen’ om alles verleidelijk af te toppen.
Zin om wat te loungen? Kan hier perfect. In alle rust. De wijn- en champagnekaart is welvoorzien en nodigt zelfs uit om je favoriet ook mee naar huis te nemen: het wijnwinkeltje achteraan wenkt. Onweerstaanbaar. Goed nieuws voor wie een speciale dag, een vergadering, een privéfeest… wil organiseren: de livingroom (tot 20 gasten) is daar perfect geschikt voor! Vraag gerust inlichtingen en het komt helemaal goed.

Deel met uw vrienden:

alle dagen open van 8.30 tot 18.00 uur • gesloten op zondag, behalve op winkelzondagen en speciale dagen (Valentijn, Moederdag, Vaderdag…)

parkeren in parking Lamot of andere parkings in de buurt • openbaar vervoer stopt vlakbij • cadeaubons mogelijk

  • Guldenstraat 9, 2800 Mechelen, België
  • 015 – 20.04.11

Contacteer Huis Van Hoof

Contacteer