Look-Out

Hotel-restaurant Hippocampus

Mol-Wezel

30 jaar fijn dineren & stijlvol overnachten

Al ruim dertig jaar bestaat restaurant en boutique-hotel Hippocampus, een statige witte directeursvilla met een eerbied­waardige geschiedenis. Joviale gastheer en chef-kok Francis Scheyvaerts weet na al die tijd zijn kaart nog steeds opnieuw uit te vinden. Gastvrouw en partner Sabine Cauwenberghs van haar kant geeft de gasten deskundig en vlot advies over menu’s, suggesties, à la carte-gerechten en dranken. Francis volgt in de keuken nauwgezet het ritme van de seizoenen en werkt graag met producten van lokale leveranciers. Van zijn specialiteit ga je alvast watertanden: gestoomde snoekbaars met marmelade van tomaten en een pesto van basilicum, gebakken Kempense kwartel met zwarte-bessensaus, en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs. In het boutique-hotel kun je achteraf genieten van een overnachting in een van de acht comfortabele kamers. Welkom in Hippocampus…. Je tafeltje en/of bed staan reeds klaar….

Deel met uw vrienden:

maandag (gans de dag), dinsdagmiddag en zaterdagmiddag gesloten • van woensdag tot en met vrijdag open van 12.00 tot 15.00 uur & vanaf 19.00 uur

zondag open vanaf 12.00 uur • grote parking • groepen tot 60 gasten welkom • ruim terras met romantisch uitzicht en prachtige vijvers • alle formules mogelijk

  • Sint-Jozefslaan 79, Mol, België
  • 014 – 81.08.08

Contacteer Hotel-restaurant Hippocampus

Contacteer