Look-Out

Hotel Restaurant Geerts

Westerlo

4 generaties en 100 jaar!

Normaal gezien zou het een druk eeuwfeestjaar geweest zijn voor het luxueuze viersterrenhotel van de familie Geerts, maar dat is even ‘on hold’ gezet. Dat betekent niet dat zaakvoerder en chef Francis Geerts de mooie Kempische familietraditie niet verderzet. Met nog meer enthousiasme en goesting blijft hij met zijn gekende hotel-restaurant levensgenieters zowel als fijnproevers aantrekken.

Het gastronomisch restaurant speelt daar een prominente rol in en ook de bistro ‘Orangerie’ blijft verleiden met een formidabele tuin en het grote zomerterras. En wat is er zaliger dan dat alles te verlengen met een overnachting in één van die 18 stijlvolle, ruime kamers voorzien van alle comfort?

Van uit de fraaie tuin wandel of fiets je vrijwel meteen de bossen van De Merode in dankzij de boeiende fiets- en wandelarrangementen (het wandelnetwerk Kasteel De Merode ligt vlakbij). Tip: boek eens een (culinair) weekendarrangement (al vanaf € 148, incl. zesgangenmenu en documentatie).

In het restaurant doet Francis de Frans-Belgische keuken alle eer aan met regionale seizoenproducten, gerechten met vlees uit de eigen regio, huisspecialiteiten, lunch- en suggestiemenu’s, à la carte-verwennerijen enz. Ook voor een feest, seminarie, evenement, receptie of familiebijeenkomst (tot 150 genodigden) wordt dit je favoriete adres.

Deel met uw vrienden:

restaurant gesloten op woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond – bistro Orangerie gesloten op woensdag – tijdens wintermaanden zaterdagmiddag gesloten tot 17.30 uur

  • Grote Markt 50, 2260 Westerlo, België
  • 014 – 54.40.17

Contacteer Hotel Restaurant Geerts

Contacteer