Look-Out

Hotel Geerts

Westerlo

(Bijna) 100 jaar attent

Puur genieten in al z’n eenvoud doe je in hotel-restaurant Geerts aan de Grote Markt van Westerlo. De nabijheid van het kasteel de Merode (en het bijbehorende, gelijknamige wandelnetwerk) maakt dit charmante luxe viersterrenhotel tot een toonbeeld van goede smaak.

Het gastronomisch restaurant en de bistro ‘Orangerie’ met betoverende tuin en dito zomers terras staan bekend om de Frans-Belgische keuken van patron en chef Francis Geerts. Oerdegelijke, regionale seizoenproducten verwerkt hij tot het lunchmenu (€ 32 voor 2 gangen – € 38 voor 3 gangen), het Suggestiemenu (€ 83 voor 6 gangen) en heel wat verrassende à la carte-gerechten met de krokant gebakken kalfszwezeriken en ander vlees uit de streek als specialiteiten van het huis.

Regel gerust een wandel- of fietsarrangement en logeer in één van de 18 stijlvol ingerichte hotelkamers. Een weekendarrangement (inclusief overnachting, ontbijt en degustatiemenu) kan al vanaf € 148. Ook voor feesten, seminaries, evenementen, recepties en familiebijeenkomsten tot 150 personen ben je hier aan het stijlvolle adres.

Deel met uw vrienden:

restaurant gesloten op woensdag, zaterdagmiddag en zondagavond • bistro Orangerie gesloten op woensdag • tijdens wintermaanden zaterdag open vanaf 17.30 uur

  • Grote Markt 50, 2260 Westerlo, België
  • 014 – 54.40.17

Reserveer online

Reserveer