Look-Out

Home Cooking Van Rompaey

Herenthout

Onze passie: voor u koken!

Een huiskamerrestaurant in de meest letterlijke zin. In hun vroegere living scheppen Jan Van Rompaey en Anke Luyten er werkelijk plezier in, hun gasten een aangename en vooral lekkere tijd te bezorgen. Jan heeft al bijna 20 jaar ervaring als kok in diverse restaurants, en gastvrouw Anke werd zijn perfecte, even gepassioneerde partner.

Van donderdag tot en met maandag kun je in het intimistische Van Rompaey Home Cooking terecht voor een lunchmenu (donderdag-, vrijdag- en maandagmiddag – 3 of 4 gangen) of een menu in 5 of 6 gangen. Jan kookt met respect voor de seizoenen en voor de natuurlijke smaken van zijn verse kwaliteitsproducten, Anke begeleidt intussen de gasten bij hun culinaire belevenis. Geen vaste kaart hier, maar om de maand wordt het menu aangepast. En dat bij de gerechten een afgestemd wijntje hoort, spreekt voor zich.

Van Rompaey Home Cooking oogt hedendaags, fris en licht. Zwart en wit zijn daarbij de krachtige en tegelijk fijne hoofdkleuren. Wie het allemaal eens bij zich thuis of op een eigen locatie wil meemaken, neemt best even contact op met Jan. In heel aparte tijden voorzien Jan en Anke op vrijdag, zaterdag en zondag ook in een take-out service. Check de website voor het menu. Reserveer tijdig!

Deel met uw vrienden:

open op maandag, donderdag en vrijdag van 12.00 tot 15.00 uur & vanaf 19.00 uur – op zaterdag vanaf 19.00 uur – op zondag van 12.00 tot 15.00 uur – gesloten op dinsdag en woensdag – reserveren is zeker aanbevolen – volg ons op Facebook

  • Astridlaan 2 2270 Herenthout
  • 0473 – 279.724

Contacteer Home Cooking Van Rompaey

Contacteer