Hippocampus
Mol
Met veel passie en gedrevenheid runnen gastheer en chef-kok Francis Scheyvaerts en zijn partner en gastvrouw, het paradijselijke adresje dat de bijzondere naam Hippocampus draagt. Al meer dan dertig jaar blijven trouwe gasten verrast worden door de verschillende menu’s, talrijke suggesties, à la carte-gerechten en een uitgebreide drankenkaart. Wie kiest voor een menu, kan bijvoorbeeld opteren voor het Menu Jonge Generatie of het Marktmenu. In de keuken wordt steeds ingespeeld op het ritme van de seizoenen, met topproducten zoals asperges, oesters, kreeft en wild in het najaar. De verse ingrediënten worden grotendeels geleverd door vertrouwde, lokale leveranciers. Fijnproevers komen van heinde en verre om te genieten van gerechten zoals gestoomde snoekbaars met tomatenmarmelade en basilicumpesto, gebakken Kempense kwartel met zwartebessensaus en geglaceerd rood fruit met lavendelhoning en vanille-ijs.
Dit culinaire genot verlengen met een overnachting? Dat kan in een van de acht comfortabele, recent vernieuwde kamers van het boutiquehotel. Ook daar staat het credo ‘verwennen’ centraal, in een prachtige witte villa uit 1900. Begin alvast te watertanden én te dromen…
gesloten op maandag en dinsdag – reservatie gewenst • ruime parking • groepen tot 60 gasten welkom • ruim terras met romantisch uitzicht een prachtige vijvers • alle formules mogelijk
- Sint Jozefslaan 79, 2400 Mol-Wezel
- 014-81.08 08
- chef@hippocampus.be