Look-Out

Hippocampus

Mol-Wezel

Hotel met charme, restaurant met klasse

Bijna dertig jaar staat Hippocampus synoniem voor pure verwennerij. In het restaurant wanen fijnproevers zich in de culinaire hemel en in de acht comfortabele kamers van het boutiquehotel voelt elke gast zich gezegend. Kortom: het is altijd heerlijk toeven in deze voormalige directeursvilla uit het begin van de 20ste eeuw.

Joviale gastheer en chef-kok Francis Scheyvaerts, ontvangt hier intussen al jaren zijn gasten in de beste omstandigheden. Samen met zijn partner Sabine Cauwenberghs. Hippocampus staat bekend om haar authentieke keuken, prachtige kader en toegewijde personeel. Francis gebruikt de beste producten en ingrediënten, doorgaans afkomstig van omliggende leveranciers.

Hij laat je kiezen uit een Menu Jonge Generatie, een Chardonnay Menu, een Zondagmiddag Menu, een Markt Menu of een Special 2020-2021 Menu. Op koude winterdagen (het wildseizoen is een topper in Hippocampus) is er de gezellige open haard en bij goed weer is het zalig dineren op het terras met zicht op de prachtige vijver.

Deel met uw vrienden:

gesloten maandag gans de dag, dinsdag- en zaterdagmiddag • van woensdag tot en met vrijdag open van 12.00 tot 15.00 uur & vanaf 19.00 uur • zondag open vanaf 12.00 uur • ruime parking • groepen tot 60 gasten welkom • alle formules mogelijk

  • Sint-Jozefslaan 79, Mol, België
  • 014 – 81.08 08

Contacteer Hippocampus

Contacteer