Look-Out

Het Arendsslot

‘s-Heer Arendskerke (NL)

Sleutelgeheim voor Wijzer Woongenot

Een niet te missen ervaring, dit Arendsslot. Een onweerstaanbaar charmant en sfeervol kasteeltje in klassieke renaissancestijl. Eén en al Franse flair en Italiaanse elegantie. Kleinschalig en exclusief. Stijlvol ingericht. Met prachtig aangelegde tuin, slotgracht, boomgaard en weidse zichten over Zeeland. Geboren om te bekoren.
Ontdek in dit inspirerende decor de fascinerende wereld van De Woonwijzer en de unieke, kwaliteitsvolle woonbelevingconcepten van Hennie Bosman, experte par excellence in de totaalarchitectuur. Samen met haar team ontwerpt en realiseert ze hier de mooiste woon- en horecaprojecten waarin interieur, exterieur en tuin tot een harmonische eenheid versmelten.
Laat je betoveren door de prachtig ingerichte ruimtes. Wandel mee in de mooie buitenomgeving. Beleef hier zeker eens de French high tea. Bespreek met Hennie je woondromen. En beeld je ook in hoe perfect geslaagd een huwelijksfeest of een business event op hoog niveau (denk: Succesvol Relatiearrangement op het Arendsslot in Stijl) in Nederlands jongste kasteeltje wel zou kunnen zijn.

Deel met uw vrienden:

enkel na telefonische afspraak geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur – gesloten op zondag

Het Arendsslot ligt in het hartje van Zeeland en is erg makkelijk bereikbaar

  • Noordzakweg 21, 4458 RA 's-Heer Arendskerke, Nederland
  • +31 – (0)113 – 613 – 722

Contacteer Het Arendsslot

Contacteer