Look-Out

H-eat

Bornem

Reeds zes jaar dat ietsje anders

H-eat bundelt werkelijk alles om je telkens een verrassend culinair intermezzo te garanderen. Chefs Glenn De Cock en Koen De Smet: “Tegen september hebben we de zaal een upgrade gegeven wat een enorme boost zal betekenen voor het comfort en de beleving van onze gasten. We houden ons restaurant verder bewust kleinschalig waardoor onze gasten een individuele behandeling wacht.” Gastvrouw Ellen Nijs trekt die persoonlijke aanpak ook bij de bediening helemaal door. In de open keuken wordt alles bereid met smaakvolle, verse producten. De optelsom zijn lichte en luchtige bereidingen, altijd met een verrassende toets. “We serveren alles 100% home made, seizoengebonden en puur en eerlijk bereid. We experimenteren graag in onze potten en pannen. ‘Spelen’ met de producten die op dat moment het lekkerst zijn. Zo borrelt onze culinaire creativiteit. Dat een goede biestro (sic) niet duur hoeft te zijn, bewijzen we dagelijks.” H-eat is een uniek concept in horecaland. Logisch dat jongeren, gezinnen en zakenlui hier schouder aan schouder zitten. Dat is ook de mensen van Michelin niet ontgaan want H-eat kreeg een Bib gourmand voor haar uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. Sinds dit jaar ook een Gault&Millau-score van 12/20. Zelfs de succesrijke catering, met dezelfde troeven als het restaurant, is geroemd. H-eat is erkend lid van House of Weddings (kwaliteitslabel voor de beste trouwleveranciers van het land) waarbij vooral trouwfeesten en business events succesrijk zijn.

Deel met uw vrienden:

open van dinsdag tot zaterdag van 12.00 tot 13.30 uur & van 18.30 tot 20.30 uur • gesloten op zondag en maandag • mooi afgeschermd terras vooraan • parking achteraan

  • Hingenesteenweg 48, 2880 Bornem, België
  • 03 – 501.30.01

Contacteer H-eat

Contacteer