Look-Out

H-Eat

Bornem

Culinair genieten

Nadat het interieur van H-eat in Bornem vorig jaar een volledige make-over kreeg, werden er ook structureel wat veranderingen aangebracht. Glenn De Cock blijft zich ontfermen over het restaurant zelf, terwijl Koen De Smet zich meer toelegt op de catering van H-eat. “Ons voornaamste doel blijft nochtans nog altijd het restaurant bewust kleinschalig te houden zodat onze gasten verzekerd zijn van een individuele behandeling,” aldus Glenn. Gastvrouw Ellen Nijs maakt dat streven waar met een persoonlijke, vriendelijke en correcte bediening. Vanuit de open keuken komen de smakelijkste gerechten op tafel. 100% homemade maar dat is al acht jaar de logica zelve in H-eat. In de potten en pannen wordt creatief gespeeld met gerechten en producten die op dat moment het lekkerst zijn, met een unieke prijs/kwaliteit verhouding. Het zorgt voor een keuken met een geheel eigen identiteit. Die culinaire creativiteit ontdekt de fijnproever het meest bij een betaalbaar Maandmenu dat uitbundig knipoogt naar de seizoenen. Dat alles is ook Michelin niet ontgaan want H-eat kreeg een Bib Gourmand voor haar uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding. En met Koen De Smet als verantwoordelijke blijft de catering van datzelfde hoog niveau. Ten bewijze: H-eat is erkend lid van House of Weddings (kwaliteitslabel voor de beste trouwleveranciers van het land) waarbij vooral trouwfeesten en business events succesrijk zijn.

Deel met uw vrienden:

open van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00u tot 13.30u & van 18.30u tot 20.30u gesloten op zondag en maandag mooi afgeschermd terras vooraan parking achteraan

  • Hingenesteenweg 48, 2880 Bornem, België
  • 03 – 501.30.01
  • info@h-eat.be

www.h-eat.be

Contacteer H-Eat

Contacteer