Look-Out

H-Eat

Bornem

De vibe en de creatieve ideeën

Biestro H-eat blijft echte fijnproevers aantrekken. Vreemd is dat niet, met de kleinschalige en persoonlijke aanpak en de verrassende gerechten. Glenn De Cock ontfermt zich als chef over het restaurant en het algemene management. Gastvrouw Ellen Nijs zorgt voor een warm ontvangst , kennis van aangepaste wijnen en een ongezien hartelijke bediening. Vanuit de open keuken waaien de meest creatieve en smakelijke gerechten binnen. Dat alles 100% huisgemaakt op tafel komt, is sinds de start in 2016 vanzelfsprekend bij H-eat. De unieke vibe en de creatieve kaart zorgen ervoor dat bezoekers vol verwachting en energie een tafel uitzoeken. Dat H-eat die verwachtingen altijd weet in te lossen, is een zekerheid. Op dat concept lijkt het restaurant wel een patent te hebben. Het restaurant, gelegen bij het binnen- of buitenrijden van Bornem, werd door de experts van Gault&Millau bekroond met een score van 12,5 op 20. Michelin kende H-eat een Bib Gourmand toe voor de uitzonderlijke prijskwaliteitverhouding. Die troeven gelden ook voor de catering van H-eat, waar eventmanager Koen zich ontfermt over ieder tot in de puntjes uitgewerkt project. Daarnaast is H-eat erkend lid van House of Weddings, het kwaliteitslabel voor de beste trouwleveranciers van het land. Vooral trouwfeesten en business events zijn bijzonder succesvol.

Deel met uw vrienden:

open van dinsdag tot en met zaterdag van 12.00u tot 13.30u & van 18.30u tot 20.30u gesloten op zondag en maandag mooi afgeschermd terras vooraan parking achteraan

  • Hingenesteenweg 48 (50 meter van de N16), 2880 Bornem
  • 03 – 501.30.01
  • info@h-eat.be

www.h-eat.be

Contacteer H-Eat

Contacteer