Look-Out

Grand Hotel De Draak / restaurant Hemingway

Bergen op Zoom, NL

Historie, gastvrijheid en culinair plezier

Wat is die Grote Markt van Bergen op Zoom toch een fantastische plek om van het leven te genieten. En wat is Grand Hotel De Draak daar toch een uitnodigend, gastvrij deel van! 600 jaar geschiedenis maken dit mooie gebouw trouwens tot het oudste hotel van Nederland.

62 fraaie kamers met elk een eigen karakter, alle moderne comfort en een uitstekende service. Een wellnessruimte, spa en fitness room. Een vers en uitgebreid ontbijtbuffet in 14de-eeuwse ambiance. En vooral: een ontspannen sfeer-op-niveau die tegelijk voornaamheid en discretie uitstraalt. Hier verblijven is een ervaring die je echt niet licht vergeet.

Reserveer zeker eens een tafel in restaurant Hemingway. Ook als niet-hotelgast. Geniet er binnen of op het fraaie terras – met heerlijk zicht op de Grote Markt – van regionale specialiteiten met een verhaal. Ontdek er het driegangenmenu (€ 37) waar de Guide Michelin voor  de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding een Bib Gourmand voor over had, of maak een culinaire tocht à la carte. De chef en het restaurantteam weten telkens weer aangenaam te verrassen!

Kijk bij gelegenheid ook even op de site en laat je overtuigen door één van de interessante verblijfsarrangementen. Als het al niet door de mogelijkheden is voor feesten, recepties… .

Deel met uw vrienden:

7 dagen van de week open

4 zalen van 10 tot 80 personen met alle faciliteiten voor seminaries, meetings, cursussen en presentaties • eigen parking met camerabewaking • er is al een bourgondisch arrangement (overnachting in luxekamer, ontbijt, driegangendiner en een doosje bonbons) voor € 110 (niet op feestdagen)

  • Grote Markt 30-36-38, 4611 NT Bergen op Zoom (NL)
  • 0031 – 164.252.050

Reserveer online

Reserveer