Frans en Yvonne
Waarloos
Tafelen bij Frans en Yvonne zorgt altijd voor iets speciaals. Dat begint al met de nostalgische setting. Drie panden werden tijdens de zomer van 2021 één, maar eigenaars Didier Vermeylen, Jef Verbist en Peter van Herck besloten de vijf verschillende kamers te behouden, wat zorgt voor een warm en huiselijk gevoel. Elke kamer kreeg trouwens een eigen thema en kleurcode. Waar je ook een plaatsje uitzoekt, genieten doe je zeker… Maar er is niet alleen de locatie. De vaste kaart bulkt van seizoensuggesties, zeg maar de klassiekers van Yvonne, en van gastronomische vis- en vleespareltjes tot schaaldiergerechten en heerlijke desserten van de chef. Rode draad doorheen dit alles is de Josper-houtskooloven die topstukken vlees en vis een unieke smaak geeft. Een topper tussen de toppers is het wisselende lunchmenu (voorgerecht, hoofdgerecht, dessert), dat elke weekdag geserveerd wordt. Bij mooi weer kan zo’n 55-tal gasten genieten op het terras in de prachtige binnentuin. Feestje, meeting, receptie, private dinner… dat kan allemaal in ’t Hoger Hof, een polyvalente ruimte op de eerste verdieping (tot 50 gasten).
alle dagen open van 12.00 tot 24.00 uur – keuken doorlopend open van 12.00 tot 21.30 uur – maandag gesloten – rolstoeltoegankelijk
- Ferdinand Maesstraat 54-58, Waarloos 2550 Kontich, België
- 015 – 64.01.02