Look-Out

Filet d’Anvers

Antwerpen

Ouderwets goed

Zaakvoerders Steve Vancauwenberghe en Colette Van Laer zetten sinds drie jaar de twintigjarige traditie van restaurant Filet d’Anvers verder, chef Eric Storms maakt er al twaalf jaar de dienst uit.

Geen wonder dus, dat deze plek bekend staat als het klassieke vlees­restaurant bij uitstek voor wie houdt van royale porties paardenvlees en Belgisch Witblauw (sla er zeker Tripadvisor op na, je vindt Filet d’Anvers in de top 10 van beste steakhouses van Antwerpen).

Successen van het huis zijn de steengrill à volonté (€ 35 – compleet met verse frieten, groenten, saus en kruidenmelange van de chef), steak tartaar van paard, en Basashi (€ 15,50 – fel gemarmerd paardenvlees geserveerd op Japanse wijze met soyasaus en daikon).

Wie liever iets anders op het bord heeft, kiest voor bijvoorbeeld bouillabaisse, een visgerecht, pasta of een salade, al dan niet vegetarisch. Na het eten staat er een gratis shuttledienst ter beschikking van gasten die een event bijwonen in het Sportpaleis.

Deel met uw vrienden:

keuken open van 18.00 tot 22.00 uur • zondagen en feestdagen, events in het Sportpaleis: open van 17.00 tot 21.00 uur • maandag gesloten (tenzij tijdens events in het Sportpaleis)

  • Lange Lobroekstraat 57, 2060 Antwerpen, België
  • 03 – 236.84.48

Reserveer online

Reserveer