Look-Out

Ernest

antwerpen

De bistro van ’t Stad

Zonder toeters en bellen. Eerlijk, echt, puur. Je begrijpt meteen waarom Ernest zo’n geliefde mijnheer is. In ‘zijn’ bistro – dé bistro van ’t Stad – maken chef Tamara Peeters en haar man Bjorn Vermeulen winter en zomer het mooie weer met homemade gerechten, lekker én vers.

De keuken start elke morgen vanaf nul (op is op bij Ernest). Alles is in huis bereid en heerlijk simpel gehouden. De kaart is klein, maar wat er op staat is af. Fish and chips, begeleid door een frisse, knapperige salade en huisgemaakte tartaarsaus. Steak tartaar, à la minute gemalen en bereid, en handgesneden frietjes. Of die chocomousse van het huis…: zo perfect kan eenvoud zijn!

Ook op het suggestiebord regeert kwaliteit. Met AA-asperges in het voorjaar, Goudmerk-mosselen in de zomer of roggevleugel, recht uit de zee, in het najaar. Noteer ook vier rode en vier witte suggestiewijnen die je per glas kunt scoren.

Als de zon aanwezig is zie je op het terras, in het bruisende hart van het oude centrum, de stad voorbij flaneren…

Deel met uw vrienden:

open vanaf 12.00 uur • keuken doorlopend • maandag en dinsdag gesloten

parkeren op de Kaaien of aan de Groenplaats

  • Hoogstraat 54, 2000 Antwerpen
  • 03 – 226.23.25

Reserveer online

Reserveer