Look-Out

El Sabor

antwerpen

Lekkers uit Galicië

Het lekkerste uit de Galicische keuken vind je langs de vernieuwde Italiëlei. Al bijna 5 jaar serveert gastvrouw Elsa Espantoso er authentieke Spaanse Galicische specialiteiten in een rood-wit interieur dat modern en fris oogt.

Op de toog presenteert ze een keur aan pinchos (tapasvariant) waaruit je zelf een assortiment warme of koude hapjes selecteert. De liefde voor lekker eten kreeg ze mee van haar ouders en dat proef je o.a. in de gamba’s à la mama Teresa (met lookroomsaus), de paella (€ 20), de zarzuela (€ 20), de empanada, pulpo en de almejas.

Ook de dagschotel (€ 14, enkel ’s middags), de suggesties op het bord en de gerechten à la carte getuigen van een uitgesproken identiteit en een prima verhouding tussen prijs en kwaliteit bovendien. De wijnkaart verleidt met – hoe kan het ook anders – Spaanse wijntjes vanaf € 18.

Deel met uw vrienden:

maandag gesloten • open van dinsdag tot en met zondag van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 21.00 uur • afhalen mogelijk voor groepen worden er menu’s op maat uitgewerkt

  • Italiëlei 32, 2000 Antwerpen, België
  • 03 – 234.05.35

Reserveer online

Reserveer