Look-Out

Eetkafee Pezo by Morris

Kontich

Nieuw elan voor gekende venue

Nieuwe zaakvoerder en chef-kok Maurik Serrien ontvangt zijn gasten nu in het volledig gerestylede Eet-Kafee aan de Mechelsesteenweg in Kontich. Voordien deed Maurik ervaring op in Tolhuis-Veer (Schelle), en in The Venue en Sur Place (Aartselaar). Hij verzorgde ten tijde van Marc Steenackers ook de catering bij voetbalclub Beerschot.

In 2020 nam Maurik het gekende Eet-Kafee over en gaf hij de eetgelegenheid een nieuw elan. Zo kwam er voor de zomerse genoegens een steiger over een deel van de vijver en – wat belangrijker was – werd een snackkaart opgemaakt. Van 12.00 tot 17.00 uur kunnen mensen hier dus ook iets drinken en een ‘kleinigheid’ eten. Even interessant zijn de nieuwe kreeftenkaart en nog meer smakelijke kwaliteitsproducten als entrecote van Jack’s Creek en Australian Black Angus.

Wat Mauriks keuken aangaat: die is Frans met een trendy, seizoengebonden twist. Nieuw op de drankenlijst: 8 soorten gin, alcoholvrije variant inbegrepen, en diverse andere alcoholvrije dranken. Vandaag helemaal in, trouwens. Apero en after dinner geniet je best in Bar Bruut. Een heel lichtvoetig en fris opgevat concept dat zeker de aandacht zal gaande houden.

Deel met uw vrienden:

op woensdag gesloten – andere dagen open vanaf 12.00 uur – reserveren enkel telefonisch

  • Mechelsesteenweg 318, 2550 Kontich, België
  • 03 – 457.26.31
  • 0485 – 605.972

Contacteer Eetkafee Pezo by Morris

Contacteer