Eet-Kafee by Morris
Kontich
Zaakvoerder en chef-kok Maurik Serrien heeft tonnen horeca-ervaring. De Antwerpenaar roerde in de potten in o.a. Tolhuis-Veer (Schelle) en in The Venue en SurPlace (Aartselaar). Hij verzorgde ten tijde van Marc Steenackers ook de catering bij voetbalclub Beerschot. In Eet-Kafee by Morris komen gasten maar wat graag smullen van de bekende en verrukkelijke vis- en vleesbereidingen zoals ribbetjes, vol-au-vent, stoofvlees, burgers, lasagne en heerlijk fingerfood. Voor de zomerse genoegens is er intussen een steiger over een deel van de vijver gebouwd en er werd een verrassende snackkaart opgemaakt. Van 12.00 tot 17.00 uur kunnen mensen hier dus ook iets drinken en een ‘kleinigheid’ eten. Intussen vermaard zijn de kreeftenkaart en nog meer smakelijke kwaliteitsproducten als entrecote van Jack’s Creek en Australian Black Angus. Op de drankenlijst maar liefst acht soorten gin, alcoholvrije varianten inbegrepen, en diverse andere alcoholvrije dranken. Apero en after dinner geniet je best in Bar Bruut. Een adres om in de gaten te houden.
op woensdag gesloten • andere dagen open vanaf 12.00 uur • reserveren
enkel telefonisch • ook catering voor communiefeesten, recepties,
bedrijfsevenementen, verjaardagen en trouwfeesten
- Mechelsesteenweg 318, 2550 Kontich, België
- 03 – 457.26.31
- 0485 – 605.972