Look-Out

Duke of Antwerp

antwerpen

Rich taste - Royal service

Ladies en gentlemen, fasten your seatbelts… Want in Duke of Antwerp, een gastropub waar àltijd iets te beleven valt, ga je snoeihard genieten.

De setting: een authentiek, luxueus Tiffany-interieur boordevol Britse gezelligheid en blikvangers. Zoals die indrukwekkende glas-in-loodkoepel. Of dat tapijt van Queen Elisabeth II. Het concept? Hoog genieten, de hele dag door, van een breakfast to die for, over lunch tot dinner. En tussendoor: een sparkling high tea, cocktails en gins en heel veel sfeer.

Op de kaart: swingende Belgische klassiekers zoals stoofvlees Bourgogne des Flandres of een hamburger deluxe met ganzenlever, huisbereide chips en mayonaise van zongedroogde tomaat en truffel.

Duke of Antwerp, op de Keyserlei, da’s rich taste, royal service… en heel veel waar voor je geld: brood is versgebakken, de patisserie fijn, en alles homemade. Deze gastropub is dan ook de perfecte plek om een dagje Antwerpen in te zetten, af te sluiten of te upgraden met een portie smaak.

In kleine of grote compagnie: maakt niet uit, want ze hebben hier ruimte in overvloed. Mooie extra: een terras waar je de stad ziet voorbij flaneren en duizenden sfeerlichtjes je ’s winters doen wegdromen naar Londen. Absolutely fabulous!

Deel met uw vrienden:

open 7 op 7, 365 op 365, van 9.00 uur tot 00.00 uur • grote groepen welkom • salon boven de zaak tot 80 gasten

  • De Keyserlei 29, 2018 Antwerpen, België
  • 03 – 201.59.85

Contacteer Duke of Antwerp

Contacteer