Look-Out

Droes’Art

Schoten

Resto, bistro, brood en banket

De Schotense bakkerij De Keersmaeker bestaat al van in 1906 en is daarmee zowat de oudste handelszaak van de gemeente. Mogelijk ook de lekkerste. Of de meest heerlijk geurende. Ovenvers brood, versgebakken pistolets… Beter kan je dag toch niet beginnen? En dan die patisserie. Onweerstaanbaar.
In 1995 kwam een bistro met lunchmogelijkheid de bakkerij aanvullen. Waar anders kon je immers nog het best van al die ambachtelijk bereide, smakelijke producten genieten? Liefst met een deugddoende kop koffie, thee of warme chocolademelk er bij. Nadat Thomas Droessaert in 2017 de bekende traditiezaak had overgenomen, kreeg de bakkerij enkele aanpassingen, werd de bistro helemaal vernieuwd en werd de nieuwe naam Resto Droes’Art.
De zo geliefde ontbijtformules (gezond, snel, zoet & hartig, stevig, luxe) en de altijd gesmaakte eiergerechten, die bleven op de kaart. En de snelle lunch, die is er ook nog altijd. Nieuw is dat je hier elke middag kunt kiezen uit het eenvoudige, maar mooie lunchaanbod voor- en hoofdgerechten, salades, pasta’s… dat de chef voorstelt. Alles is vers en seizoengebonden. Dat je nadien nog een paar zoete zondes wilt begaan, tja. Ook dan is Droes’Art gewoon niet te weerstaan.

Deel met uw vrienden:

elke dag open van 07.00 tot 17.00 uur • maandag gesloten

  • Paalstraat 7, 2900 Schoten, België
  • 03 – 658.44.22

Contacteer Droes’Art

Contacteer