Look-Out

Divin by Sepi

antwerpen

Wine and dine forever

Divin by Sepi is een uitnodigende gastrobar (restaurant/wijnbar) die heel veel hedendaagse gezelligheid uitstraalt. Daarnaast is het de plaats waar de bekende sommelier Sepideh Sedaghatnia haar gastronomische ideeën op toegankelijke manier omzet in realiteit.

Hier, met zicht op het Antwerpse Museum voor Schone Kunsten, kom je om te genieten van meer dan 20 wijnen per glas, ongeveer 400 wijnen op de kaart, om nieuwe talenten uit de wijnwereld te ontdekken, wijnmakers uit alle windstreken te ontmoeten tijdens de maandelijkse wine&dine-events die je terugvindt op social media en de website, en niet het minst om te proeven van geïnspireerde diversiteit op het bord.

Zo zijn er onder andere het menu in 4, 5 of 6 gangen (€ 59, € 69, € 79), aangevuld met liefdevol geselecteerde wijnen, de fingerfood (van € 6 tot € 16) en de eigen kaviaarlijn in 4 soorten die je kunt bestellen van lepel tot pot om mee te nemen of om ter plaatse van te genieten.

Op vrijdag en zondag staat een seizoengebonden lunch in 3 gangen op het menu (€ 35). Tip: cadeaubonnen, boeken, olijfolie en kaviaar vind je in de webshop. Divin by Sepi is ook een ideaal adres voor een familiebrunch op zondag, of om je wederhelft aan de bar te installeren tijdens de koopzondagen in de stad.

Deel met uw vrienden:

keuken open maandag, donderdag en zaterdag van 16.00 tot 22.00 uur • vrijdag en zondag van 12.00 tot 14.30 uur en 16.00 tot 22.00 uur • dinsdag en woensdag gesloten • bar open tot 01.00 uur

  • Verschansingstraat 5-7, 2000 Antwerpen, België
  • 03 – 284.07.40

Reserveer online

Reserveer