Look-Out

Di Stephano

's Gravenwezel

Italiaanse passione

Je komt met zijn tweeën, met de familie, ‘en petit comité’ of met een groep (van 10 tot 40 personen)… De familie Thys-Guarneri – gastvrouw Merian, dochter Sacha, zoon Antonio en chef Stephano, een nazaat in rechte lijn van de wereldberoemde vioolbouwerfamilie Guarneri – heet je met een zelfde gastvrijheid welkom. Om daarna op erg aangename wijze haar passie voor de Italiaanse keuken met de gasten te delen.
Maak zeker kennis met het unieke concept van dit Italo-Helvetische restaurant: twee smaakwerelden laten zich hier elk apart van hun lekkerste kant beleven. Veggie? Schuif gerust aan. Is aan gedacht. Lactose- en glutenvrije gerechten? Zijn voorzien. Met evenveel zorg en respect voor zuivere (regionale) producten en smaken klaargemaakt.
Laat je dus vooral verleiden. Door een ‘bella ragazza’, de huiscocktail bedacht door Stephano. Door de kaart, die je spannende culinaire avonturen uit heel Italië laat beleven, verteld op de creatieve wijze van de chef. Geniet van Stephano’s wekelijkse ‘specials’. Top alles af met een blijmakend wijntje. Geef toe dat het leven hier mooi kan zijn. Binnen, waar het art deco-interieur rust brengt, of buiten op het mooi-weer-terras.
Afhalen? Geen probleem. Bel en geef je wensen door. Kies uit de afhaalkaart of stel je persoonlijke menu-op-maat samen in overleg met de chef. Geniet van het resultaat.

Deel met uw vrienden:

keuken open op maandag en zaterdag van 17.00 tot 21.30 uur • woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 12.00 tot 14.00 uur & van 17.00 tot 21.30 uur • gesloten op dinsdag

take away mogelijk • zeer mooi terras

  • Kerkstraat 17, 's Gravenwezel 2970 Schilde, België
  • 03 – 295.63.63

Contacteer Di Stephano

Contacteer