Look-Out

Di Stephano

's Gravenwezel

Italië op smaak gebracht

Di Stephano, da’s een rasechte familiezaak nu ook dochter Sacha (zaal) en zoon Antonio (keuken) er hun jonge schouders onder zetten. In Stephano’s aderen gloeit het pure, Italiaanse bloed van Guarneri, de wereldberoemde 18de-eeuwse vioolbouwer uit Cremona.

En reken maar dat het ook door zijn keuken vlamt: een kaart
waarin zich de culinaire ziel van meer dan één Italiaanse streek weerspiegelt, verse producten, lactose- en glutenvrije gerechten met passie klaargemaakt, veggieschotels… Più bella cosa non c’è.

Coole intro: de ‘bella ragazza’, huiscocktail par excellence van Merian, echtgenote van Stephano én gedreven gastvrouw. Proef hem als het even kan op dat knappe terras. Ontdek intussen wat de nieuwe wekelijkse ‘chef’s specials’ zijn. Altijd de moeite waard.

Ga ook eens voor een verrassende Italo-Helvetische belevenis in de ‘fondue corner’: dat kan het hele jaar door in een afgeschermd deel van het restaurant. De keuze is groot, het plezier navenant.

Di Stephano, da’s amore, entusiasmo en passione in het bord. En allegria bij de gasten. Die komen er trouwens nu al drie jaar graag voor terug. Zeker wanneer ze in groep iets te vieren hebben (van 10 tot 40 personen mogelijk).

Deel met uw vrienden:

keuken open op maandag en zaterdag van 17.00 tot 21.30 uur • woensdag, donderdag, vrijdag en zondag van 12.00 tot 14.00 uur & van 17.00 tot 21.30 uur • gesloten op dinsdag

take away mogelijk • zeer mooi terras

  • Kerkstraat 17, 's Gravenwezel 2970 Schilde, België
  • 03 – 295.63.63

Reserveer online

Reserveer