Di Stephano
’s Gravenwezel
Genieten op dat fijne zomerterras of in het stijlvolle art deco interieur-meteen-verhaal, tijd maken om in alle rust de smaakvolle cucina te beleven van gepassioneerde chef Stephano… Hier is het leven waard geleefd te worden. Gastvrouw en chef patissière Merian zorgt voor de attente ontvangst en begeleiding samen met dochter Sacha, zoon Antonio en een dedicated team. Stephano – afstammeling van de beroemde vioolbouwer Guarneri – brengt een creatieve keuken, dagvers en met aandacht voor de seizoenen, waarin ook plaats is voor veggies en voor gluten- en lactosevrije gerechten. Zijn glutenvrije pasta is zo goed als uniek in de streek, zelfs. Nog een eigen concept van de chef zijn de fondues van het huis – uniek in de streek –: de Thaise versie scoort duidelijk goed bij de gasten. Een andere culinaire headliner signé Stephano is de huiscocktail ‘bella ragazza’. Alvast een aantrekkelijk begin van een smaakvol diner. En om het helemaal boeiend te houden zijn er de wekelijkse ‘specials’ van de chef. Die houd je best in het oog. Tijdig reserveren wordt absoluut geapprecieerd.
elke dag open van 17.00 tot 21.00 uur • gesloten op dinsdag • take-away zeer mooi terras • vanaf min. 10 pers. open voor de lunch
- Kerkstraat 17, Schilde, België
- 03 – 295.63.63