Look-Out

dEssensi

‘s Gravenwezel

Originele smaakbelevenissen

Gastheer-eigenaar Philip Jeukens en chef-kok Karl Ave spreken duidelijke culinaire taal: ‘no fuss’ in sterrestaurant dEssensi. Hier draait gastronomie om de pure smaken van verse (regionale) topproducten. Respectvol bereid. Altijd luisterend naar de seizoenen.

In dEssensi ontdekken gasten opnieuw wat comfortabel en ontspannen genieten van mooie gerechten in wezen inhoudt. Binnen, waar het stijlvolle, kunstzinnige interieur de smaakbelevenissen aangenaam begeleidt. Buiten, op de ruime terrassen met zicht op de prachtige tuin, waar het goede weer de no-nonsense kook-wereld van chef Ave nog meer gloed geeft.

Zowel de Business Lunch als het Chef’s Menu zijn verfijnd opgevat en creatief samengesteld. Ze nemen ons telkens mee naar verschillende culturen en verrassend prettige smaken. Met een erg interessante wijnkaart als ‘compagnon de route’.

Een persoonlijke gelegenheid? dEssensi beschikt over een aparte ruimte (tot 30 gasten) waar privacy verzekerd is. Ook dan kunt u vanzelfsprekend rekenen op een onberispelijke en discrete bediening-met-de-glimlach.

Voor onze fervente fb’ers: dEssensi post geregeld nieuwe culinaire belevenissen. Blijven volgen, dus.

Deel met uw vrienden:

lunch: van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur • diner: van dinsdag t/m zaterdag van 19.00 tot 20.30 uur • zaterdagmiddag, zondag, maandag gesloten

voor reservaties best bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur & van 14.30 tot 19.00 uur (niet op sluitingsdagen)

  • Kerkstraat 20, 2970 ‘s Gravenwezel
  • 03 – 644.47.45

Reserveer online

Reserveer