Look-Out

dEssensi

‘s Gravenwezel

Boeiende smaakverhalen

Een stijlvol, kunstzinnig interieur. Mooie terrassen met zicht op een fraai aangelegde grote tuin. Hier ontvouwt zich de gastronomische wereld van restaurant dEssensi. Van gastheer-eigenaar Philip Jeukens, chef Karl Ave en hun team. Voor het vierde jaar op rij bekroond met een Michelinster.
dEssensi laat ontspannen genieten van spannende smaakbelevenissen. Klassieke culinaire verhalen krijgen daarbij een heel eigen, verfijnde wending. Minder voor de hand liggende gerechten blijken steeds weer aangename verrassingen te zijn. De smaken: puur. De producten: vers en liefst streekgebonden. De filosofie: ‘no fuss’.
De kaart biedt uitstekende lectuur. Met een apart hoofdstuk voor de Business Lunch en voor het Chef’s Menu. Chef Karl Ave neemt ons met duidelijk plezier mee naar verschillende culturen en naar onverwachte combinaties. En die maken ons onveranderlijk blij. Zeker wanneer we de wijnkaart aangeboden krijgen. Of die beproefde Ph. Collet’s gin.
dEssensi beschikt over aparte ruimtes voor groepen vanaf 14 personen waar privacy verzekerd is. Ook dan wacht de gasten een vlotte, maar onberispelijke en discrete bediening-met-de-glimlach. Voor onze trouwe fb’ers: dEssensi post geregeld nieuwe culinaire belevenissen. Altijd een leuk vervolgverhaal.

Deel met uw vrienden:

lunch: van dinsdag t/m vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur • diner: van dinsdag t/m zaterdag van 19.00 tot 20.30 uur • zaterdagmiddag, zondag, maandag gesloten • voor reservaties best bereikbaar van 10.00 tot 12.00 uur & van 14.30 tot 19.00 uur (niet op sluitingsdagen) • gesloten op feestdagen, behalve Paaszondag en Moederdag (15 augustus)

  • Kerkstraat 20, 2970 ‘s Gravenwezel
  • 03 – 644.47.45

Reserveer online

Reserveer