Look-Out

Den Moor

Broechem

Gezelligheid aan de haard

Al 31 jaar heeft de familie Vangeel er voor gezorgd, dat ontelbare gasten hier in Den Moor een gezellige, ontspannende en vooral smakelijke tijd hebben meegemaakt. Alleen, met de familie, met de vrienden. In een schitterende en unieke omgeving. Genietend van de zon op het terras, of van de gloed van de haard in het landelijke interieur. Tijdens een lunch, een diner, een feestelijke gelegenheid of een stemmige samenkomst.

Wat aan tafel wordt geserveerd is nog altijd huisbereid, vers en respectvol klaargemaakt met streekproducten van eerste kwaliteit. Een traditie waar veel gasten graag voor terugkeren, trouwens. En tegelijk de reden waarom de Vangeels en het hele team van Den Moor zo geprezen worden om hun toewijding en klantvriendelijkheid.

Naast het restaurant beschikt Den Moor ook nog eens over 2 (feest)zalen – het ‘Zolderzaaltje’ (tot 50 personen) en de ‘Schuur’ (tot 150 personen) – die beide kunnen afgehuurd worden voor diverse grote en minder grote evenementen. De Schuur is uitbreidbaar met een vaste tent die al naargelang kan opengeslagen of verwarmd worden.

Kwaliteit en service zijn bij alle evenementen even hooggestemd als voor het restaurant! Daar staan wij op. Neem gerust contact op voor een bespreking van uw persoonlijke wensen.

Deel met uw vrienden:

restaurant gesloten op dinsdag • andere dagen open van 12.00 tot 21.00 uur • contacteer ons voor alle mogelijkheden van onze zalen • reserveren enkel telefonisch • traiteurdienst mogelijk

  • Moorstraat 8 2520 Broechem
  • +32 (0)3 – 485.76.80

Contacteer Den Moor

Contacteer