Look-Out

De Visbar / ‘t Winkeltje

antwerpen

Spartelvers en veldfris

Zussen Katrien en Liesbet doen niets liever dan hun klanten en gasten het beste uit de zee aanbieden. Tweemaal per dag laten ze verse vis aanvoeren, meestal wild- of lijngevangen in de noordelijke of mediterrane vangstgebieden. Het aanbod varieert dan al naargelang de tijd van het jaar, en respecteert altijd de vangstperiodes.

Liesbet neemt in De Visbar de winkel voorin voor haar rekening: ze regelt de aankoop, de verkoop, het fileren en het versnijden van de vis. Katrien zorgt voor de heerlijke gerechten die je niet alleen in de winkel maar ook als lunch in het gelijknamige sfeervolle restaurant achteraan kunt bestellen. Vooraf reserveren is zeker aangeraden: de tafeltjes zijn hier erg gegeerd!

Lekkere dingen met vis klaarmaken, helemaal op maat zoals hun klanten het graag willen, dat is de passie van Katrien en Liesbet. Om de zes weken zorgen ze trouwens voor een ander menu. En wens je een perfect bereide kreeft uit het eigen homarium, dan is ook dat geen enkel probleem.

Heel leuk: pal naast De Visbar ontdek je ’t Winkeltje, waar je bij de zussen terecht kunt voor veldfrisse groenten, fruit en smakelijk bereide gerechten. Fruit uit de streek en groenten rechtstreeks van de boer of de vroegmarkt krijgen de voorkeur. Een traiteurdienst is voorzien.

Deel met uw vrienden:

www.devisbar.be

Bredabaan 314

2930 Brasschaat

tel.: 03 – 651.95.20

 

winkel open dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur • zaterdag van 9.00 tot 16.30 uur – gesloten op zondag, maandag en feestdagen • restaurant open dinsdag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.00 uur • zaterdag van 12.00 tot 13.00 uur • gesloten op zondag, maandag en feestdagen

 

 

www.t-winkeltje.be

Bredabaan 312

2930 Brasschaat

tel.: 03 – 334.12.66

 

winkel open dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur • zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur  – gesloten op zondag, maandag en feestdagen