Look-Out

De Veehandel

antwerpen

Hét adres voor vlees

De Veehandel aan het Antwerps slachthuis is bekend tot ver buiten de Antwerpse regio. Al meer dan 60 jaar. Dat betekent voor de echte carnivoren: grote porties perfect gebakken en gekruid mals vlees van de beste kwaliteit. Hier verschijnt 6 tot 8 weken gerijpt dry-aged beef op tafel, en serveren ze het lekkerste uit de Schotse Highlands, de Limousin, Val di Chiana, het Spaanse Galicia… samen met vlees van de eigen Wit-Blauw runderen.

In De Veehandel zijn ze er trots op dat alles dagelijks vers bereid wordt, ook de frietjes en de mayonaise. Zin in een visgerecht? Geen probleem. Je vindt wel enkele suggesties op de kaart. Tel hierbij de vriendelijke service en een bezield oud-Frans interieur en je komt uit op een adres om met stip te noteren. Bij goed weer is het (verwarmde) terras een paradijselijk plaatje, compleet met luifel en een zee van kleurige bloemen. Er is een gratis shuttledienst voor wie na het eten een evenement wil bijwonen in het Sportpaleis.

Deel met uw vrienden:

keuken open van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.30 uur & van 17.30 tot 22.30 uur • gesloten op zaterdagmiddag, zondag en feestdagen

reserveren kan enkel telefonisch • groepen tot 45 personen welkom • ontdek het menu op de website

  • Lange Lobroekstraat 61, 2060 Antwerpen, België
  • 03 – 271.06.06

Contacteer De Veehandel

Contacteer