Look-Out

De Veehandel

antwerpen

Hét adres voor vlees

Geen zichzelf respecterende vleesliefhebber die dit restaurant niet kent. Al meer dan 60 jaar is De Veehandel een referentie in de Antwerpse slachthuisbuurt.

Hier verschijnt 6 tot 8 weken gerijpt dry-aged beef op tafel, en serveren ze het lekkerste uit de Schotse highlands, de Limousin, Val di Chiana, het Spaanse Galicia samen met vlees van onze eigen Wit-Blauw runderen.

Alles dagelijks vers (net zoals de frietjes en de mayonaise) en in royale porties bovendien. Zin in een visgerecht? Geen probleem. Staat ook op de kaart. Tel hierbij de vriendelijke service, een bezield oud-Frans interieur en gesteven witte tafellakens en je komt uit op een adres om te markeren.

Tot slot is het (verwarmde) terras een plaatje, compleet met luifel en een zee van kleurige bloemen. Er is een gratis shuttledienst voor wie na het eten een evenement wil bijwonen in het Sportpaleis.

Deel met uw vrienden:

keuken open van maandag tot en met vrijdag van 12.00 tot 14.30 uur & van 17.30 tot 22.30 uur • gesloten op zaterdagmiddag, zondag en feestdagen reserveren kan enkel telefonisch • ontdek het menu op de website

  • Lange Lobroekstraat 61, 2060 Antwerpen, België
  • 03 – 271.06.06

Reserveer online

Reserveer