Look-Out

De Oude Sluis

Wemeldinge, NL

Toppers uit de Oosterschelde

Wemeldinge, Zeeland. Aan de ene kant van de dijk de weidse Oosterschelde, aan de andere kant het intieme restaurant van de familie de Munck. Chef Tonnie en dochter Manuela – Nederlands kampioene oesters steken – vormen de perfecte match in de keuken. Moeder Diana is sommelier én de gastvrouw die met liefde vertelt dat De Oude Sluis al 25 jaar staat voor: “Alles vers uit de Oosterschelde.”

Om de allermooiste producten te scoren gaat Tonnie elke dag naar de markt en de vismijn, waar de oogst en de vangst van de dag inspireren tot fijne gerechten en hartveroverende formules. Er is het  ‘Zeeuws Kreeftenmenu’ (€ 57,50 – tijdens seizoen – vier gangen), het ‘Keuzemenu’ (€ 37,50 – vier gangen) en het menu ‘De Oude Sluis’ (€ 45 – vier gangen), dat nooit hetzelfde is. Enkel verser dan vers is goed genoeg, op is op.

’s Middags, tussen 12.00 en 14.00 uur (ook tijdens het weekend), kun je de kleine honger stillen met gerechtjes van de lunchkaart. Wanneer de jagers uit de buurt met hun pas geschoten fazant, haas of damhert bij Tonnie langskomen, is het hier culinair hoogtij.

Deel met uw vrienden:

lunch: van 12.00 tot 14.00 uur • diner: vanaf 17.30 uur • op zondag vanaf 12.00 uur doorlopend open • maandag en dinsdag gesloten

mooie orangerie achteraan • groepen tot 35 gasten kunnen in een afzonderlijk gedeelte tafelen • gratis parking voor de deur

  • Wilhelminastraat 82, 4424 BD Wemeldinge, Nederland
  • 0031 – 113.622.530

Reserveer online

Reserveer