Look-Out

De Markgrave

Antwerpen

’t Is feest wanneer Theo kookt

Een supercosy restaurant met dito terras, een kok die de klassieke Frans-Belgische cuisine verrassend laat harmoniëren met mondiale culinaire invloeden… Zalig adres, De Markgrave bij Theo Vercammen, én überzalige gerechten. Stevig op smaak, met heel veel aandacht voor gezonde bereidingen, groenten en de beste producten van het moment.

Op de kleine kaart, een A4’tje groot, kiest de chef voor pure kwaliteit en vers. Het resultaat? Bistronomie op zijn best met verfijnde borden, boordevol intensiteit. Theo neemt zijn tijd voor elke bereiding, maar wat volgt is het wachten waard. Hij maakt alles zelf, tot de madeleintjes bij de koffie, en rookt eigenhandig de carpaccio van wagyu of Schotse zalm, één van de absolute bestsellers van het huis die wegens succes nooit van de kaart wijkt.

De chef vervolmaakte zich tot in het verre oosten, waar hij zich onder meer verdiepte in de Japanse vegetarische keuken. Ook in je glas spreekt kennis van zaken met Franse, Italiaanse en Spaanse wijnen per fles en glas. Eén ding is zeker: wanneer Theo kookt, dan is het altijd feest…

Deel met uw vrienden:

open van woensdag tot vrijdag van 12 tot 14 uur & van 18 tot 21 uur • op zaterdag van 18 tot 22 uur • op zondag van 12 tot 15 uur & van 18 tot 20 uur • gesloten op maandag, dinsdag en zaterdagmiddag

  • Markgravelei 140, 2018 Antwerpen, België
  • 03 − 238.30.81