Look-Out

De Linde

Schoten

Lekkerste boom van Schoten

Binnen zit je meteen helemaal relaxt. In een aangenaam, fris interieur dat tegelijk verrast en toch vertrouwd aanvoelt. Buiten, op het grote zomerterras, geniet je nog meer van de groene omgeving. Dan beginnen Ilse, Philippe en hun team aan een culinair verhaal dat altijd eindigt met ‘en ze aten nog lang en gelukkig’.

De vaste kaart eert de Franse keuken-op-niveau. Toont kwaliteit en persoonlijkheid. De chef zorgt met zijn gerechten wel voor een eigen, spannende insteek. Altijd met respect voor de producten. Want uiteten, dat moet een plezier zijn. En dat is het hier ook. Neem zeker het maandelijks wisselende seizoenmenu eens door, da’s nooit verkeerd. Of de wekelijkse lunchformule: uw gast, zakenrelatie of tafelgenoot zal dat ongetwijfeld waarderen.

Speciaal voor de wijnliefhebbers: De Lindeboom, de wijnhandel van ’t huis, organiseert twee keer per jaar degustatiemomenten. De juiste data ontdek je op de website. Schrijf tijdig in – bel daarvoor op 0495 – 104.743 – en geniet van de speciaal geselecteerde kwaliteitswijnen.

Nog dit: De Linde beschikt over twee zaaltjes waar familiebijeenkomsten, bedrijfsevenementen, vieringen… kunnen doorgaan. Ideaal voor gezelschappen van 20 tot 40 mensen. Voor meer informatie: bel 03 – 658.47.43 en het komt helemaal goed.

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.30 uur • dinsdag en woensdag gesloten – bouwverlof + krokusvakantie gesloten

ruime parking • twee (feest)zalen (van 20 tot 40 personen)

  • Alice Nahonlei 92, 2900 Schoten, België
  • 03 – 658.47.43

Contacteer De Linde

Contacteer