Look-Out

De Linde

Schoten

Culinair plezier in groene omgeving

Een elegante Franse cuisine, vertaald naar boeiende gerechten. Een mooie vaste kaart, waar ook het maandelijks wisselende seizoenmenu en de wekelijkse lunchformule de aandacht gaande houden. Restaurant De Linde blijft de gastronomie-op-niveau alle eer aandoen.

Respect tonen voor kwaliteitsproducten, lekker eten serveren dat meedeint op het ritme van de jaargetijden, gasten echt gastvrij onthalen… Ilse, Philippe en hun team zijn er gepassioneerd mee bezig. Het frisse, ontspannen interieur en het grote zonneterras spelen daar perfect op in. Eten in De Linde is simpelweg een plezier. Zeker in deze groene omgeving.

Wijn met karakter proeven? Schrijf je dan tijdig in voor een degustatie in De Lindeboom, de wijnhandel van ’t huis. Tweemaal per jaar – kijk even op de website voor de juiste data – ontdek je er speciaal geselecteerde kwaliteitswijnen die nog aangenaam geprijsd staan ook. Info: 0495 – 104.743.

Nog dit: De Linde beschikt over twee zaaltjes waar familiebijeenkomsten, bedrijfsevenementen, vieringen… kunnen doorgaan. Ideaal voor gezelschappen van 20 tot 40 mensen. Voor meer informatie: bel 03 – 658.47.43 en het komt helemaal goed.

Deel met uw vrienden:

open van 12.00 tot 14.30 uur & van 18.00 tot 21.30 uur • dinsdag en woensdag gesloten

ruime parking • twee (feest)zalen (van 20 tot 40 personen)

  • Alice Nahonlei 92, 2900 Schoten, België
  • 03 – 658.47.43

Reserveer online

Reserveer