Look-Out

De Laet

Ekeren

Dén bistro van dén Beenhouwer

Einde 2019 opende de Bistro van Slagerij De Laet ‘Laet het Smaken’ met Lode Hendrickx en Leonie Willemsen. Beschouw dit adresje als een smakelijke aanvulling van de iets verderop gelegen bekende slagerij. Klanten van de bistro kunnen er kiezen uit vlees uit het eigen atelier in al zijn puurheid en met al z’n varianten. Eye-catcher is de glazen vloer waar je de huisbereide droge worsten, coppa’s, pancetta’s en andere gedroogde charcuterie producten ziet hangen/rijpen. De chef van het eerste uur, Wim Thiry, zal je met zijn authentieke Vlaamse keuken nooit ontgoochelen. Vertrouwend op zijn intuïtie, expertise en buikgevoel weet hij haast vergeten vleesgerechten perfect gekruid en gebakken op je bord te toveren. Denk aan gebakken kalfslever, koningsballen (stierenkloten), varkenswangetjes, kalfslever, paardenfilet en uiteraard biefstuk van eerste kwaliteit. ‘s Morgens (al vanaf 8 uur) kan je hier ook terecht voor een vorstelijk ontbijtbuffet met je favoriete drank, huisbereide charcuterieproducten en slaatjes, aangevuld met kazen en vers fruit, terwijl je in de namiddag welkom bent voor hemels gebak als pannenkoeken, wafels maar ook hartige varianten als croque monsieur of madame met de eigen beenham, verloren brood, enz. Welke optie je ook neemt, steeds ben je verzekerd van de hoogste kwaliteit en de meest pure smaak. Laet het smaken…

Deel met uw vrienden:

zondag en maandag gesloten • van dinsdag tot en met zaterdag doorlopend open van

08.00 uur tot 23.00 uur (keuken tot 20.30 uur open) • kindvriendelijke gerechten aanwezig

 

  • Dorpstraat 26, Ekeren 2180 Antwerpen, België
  • 03 − 435.48.51