Look-Out

Brasserie B

Willebroek

Welkom bij Brasserie B

Aan het indrukwekkende Fort van Breendonk houden we halt bij Brasserie B. Een fijn eetadres is dit, met een actueel interieur en een ruim terras dat verleden en heden moeiteloos doet vergeten.

Niet het minst dankzij een dagelijks wisselende lunch tijdens de week (voor- en hoofdgerecht, koffie of thee, steak op woensdag!), de prima suggesties, het maandmenu (keuze uit 3 voor- en hoofdgerechten en 3 desserten), het zondagmenu en tal van Vlaamse klassiekers.

Chef Peter Van Herck werkt het liefst met seizoenproducten en met wat de markt biedt. Dagelijks verse vis, bijvoorbeeld, vlees en groenten van het moment en producten van eigen bodem met heldere smaken. Ook heeft hij een voorkeur voor wat hij ‘vergeten groenten’ noemt.

Deel met uw vrienden:

keuken doorlopend open van zondag tot en met woensdag van 12.00 tot 21.00 uur, vrijdag en zaterdag tot 21.30 uur • donderdag gesloten

heel toegankelijk voor mindervaliden (met o.a. aangepast toilet) • ruime parking en mooi terras met 100 plaatsen • aparte zaal voor groepen tot 50 (zittend) en 100 gasten (recepties), menu’s worden samengesteld naar wens

  • Dendermondsesteenweg 309, 2830 Willebroek, België
  • 03 – 886.61.63

Reserveer online

Reserveer