Look-Out

Boskafeeke

Stekene

Tafelgenoegens in de bossen

Bij Boskafeeke in Stekene, vlak aan de Nederlandse grens, kun je al 12 jaar heerlijk ontspannen in een bosrijke omgeving. Met z’n tweetjes, met vrienden of met de familie, genietend van een lekker drankje en hapje uit de creatieve Frans-Belgische keuken van gastvrouw Peggy en chef-kok Gregory.

In het gezellige Boskafeeke kun je terecht voor super smakelijke zelfbereide soepen, diverse vis- en vleesgerechten, mosselen tijdens het seizoen en overheerlijke ijscoupes. Vooral de steengrill en de Josper-houtskooloven spelen een prominente rol bij de vleesspecialiteiten. Het vlees wordt geleverd door de beste leveranciers en wordt op het moment zelf afgesneden. Als gast bepaal je ook zelf het gewicht: 200, 300, 400 of 500 gram. Met stip staat de côte à l’os Belgisch witblauw op de kaart. Ook alles wat als extra op de borden komt, is seizoengebonden, inventief en kleurrijk.

Voor de kleineren wachten allerlei kindergerechten en een mooie speeltuin. Boskafeeke bevindt zich vlakbij diverse fiets-, wandel- en ruiterpaden en heeft een eigen paddock.

Deel met uw vrienden:

actuele openingsuren en -dagen: zie website • gratis parking

  • Korte Dweersstraat 9 9190 Stekene
  • 03 – 779.70.19

Contacteer Boskafeeke

Contacteer