Look-Out

Bless by Belinda

Brasschaat

Lekker eten maakt mensen blij

Gastvrouw Belinda, geboren en getogen in Indonesië heeft altijd een grote passie gehad voor koken en lekker eten. Bless by Belinda is inmiddels het vijfde restaurant waarmee zij de heerlijke Indonesische keuken een stukje dichterbij u wil brengen.
Haar pandan cake is om bij weg te smelten. En een super lekkere afsluiter van een verrassende kennismaking met dit cosy restaurant. Met veel liefde brengt Belinda de vele smaken en aroma’s van dat prachtige rijk rond de Evenaar tot bij ons. Vraagt haar gasten hun hart te openen voor de exotische culinaire belevingen die de chef klaarmaakt. Nasi rames, sateh ayam… zijn een paar van de favorieten. Maar je bent al even snel verleid en overtuigd door de andere (veggie)gerechten op de kaart. Speciaal bij de drankenlijst: cocktail Bless en de bieren van North Antwerp Brewery. Speciale dranken voor speciale momenten zijn dat. Of rond je bezoek aan Bless af met de koffie van Inkbrew Coffee gecreëerd door sterrenkok Sergio Herman. Kan er nog spekkoek of een ijsparel bij? Dan ben je in mooi gezelschap na een hartveroverend Indonesisch avontuur. Online bestellen? Kan op de website of met de Bless-app. Thuis bezorgen in Brasschaat, Schoten, Ekeren, Kalmthout en Schilde is mogelijk. Afhalen kan ook. Bless verzorgt ook catering op locatie voor elke gelegenheid. Het team van Bless staat u graag te woord!

Deel met uw vrienden:

open maandag, donderdag, vrijdag en zondag van 17.00 tot 21.30 uur • zaterdag van 12.00 tot 21.30 uur • terras • reserveren aanbevolen

  • Bredabaan 168, 2930 Brasschaat, België
  • 03 – 644.64.44

Contacteer Bless by Belinda

Contacteer