Look-Out

Bistrot Benoit

Antwerpen

Menigeen zal zich ongetwijfeld Le Zoute Zoen herinneren. Welnu, najaar 2019 transformeerde chef Bert de Bois dit populaire eetadres tot Bistrot Benoit. Een gedurfde uitdaging. Bert bleef daarbij zijn geijkte formules en troeven trouw: de fijnproevers een heerlijke middag of avond bezorgen in een schitterend Parijs decor. Achter de gevel van het statige herenhuis bevinden zich nog steeds de eindeloze boekenkast, de indrukwekkende ornamenten, de kristallen lusters en de hoge spiegels die aan de jaren ‘30 doen denken.

Als grondlegger van de Antwerpse bistronomie weet Bert wat levensgenieters willen: een toegankelijke maar toch verfijnde keuken op basis van de beste, vaak regionale producten. Moet je de vol-au-vent Benoit maar eens proeven. Of de op vel gebakken kabeljauw in een saus van Grand Cru Riesling met spinazie en pommes duchesse. Een menu Benoit geeft keuze uit 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en kaas of dessert (€ 39 – € 23 met alle dranken tot koffie).

En als tijdens zwoele zomeravonden de hele voorgevel openschuift, wordt je bistrot uit Parijs een mondain terras in Barcelona. Voor business meetings, familiediners of recepties – zowel zakelijk als privé – is een afgescheiden ruimte voor groepen tot 40 gasten voorzien waar je in alle rust en privacy kunt genieten.

Deel met uw vrienden:

open op maandag, donderdag, vrijdag en zondag van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 22.00 uur • gesloten op dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag

  • Zirkstraat 23, 2000, Antwerpen, België
  • 03 – 226.92.20

Contacteer Bistrot Benoit

Contacteer