Look-Out

Bistrot Benoit

Antwerpen

Zalig u terug te zien!

In oktober 2019 openden ex-Zoute Zoen-chef Bert de Bois en Lady Chef 2006 Viviane Verheyen hun Bistrot Benoit in het statige herenhuis waar vroeger le Zoute Zoen gevestigd was. Sindsdien herleeft in het bekende, schitterende decor dat met zijn eindeloze boekenkast, indrukwekkende ornamenten, kristallen lusters en hoge spiegels onmiddellijk aan Parijs uit de jaren ‘30 doet denken, de vertrouwde ‘esprit’ van wat men ooit de grondlegger van de bistronomie in Antwerpen noemde.
Met een keuken die als vanouds luistert naar de seizoenen en met respect voor producten gaat Bistrot Benoit terug naar de basis: een betaalbare luxe-bistro waar heerlijke, klassieke gerechten en verleidelijke menu’s met zwier en glimlach geserveerd worden door maître Philip Maeremans.
Laat u dus – net als de beau monde van weleer – verleiden door het menu Benoit dat keuze biedt uit 2 voorgerechten, 2 hoofdgerechten en kaas of dessert (€ 37 – € 60 met alle dranken van glaasje Cava tot koffie) of het verrukkelijke 4 gangen Lady Chef menu (€ 55 – € 90 inclusief alle dranken van Champagne & aangepaste wijnen tot koffie).
Voor business meetings, familiediners of recepties – zowel zakelijk als privé – is een afgescheiden ruimte voorzien waar u in alle rust en privacy kunt genieten van de zalige keuken en de ongedwongen bediening van deze prijsvriendelijke bistrot-gourmand die met zijn zwarte tafelrokken en wit linnen refereert aan de elegante zwierigheid van de bistro’s van vroeger.
En als tijdens zwoele zomeravonden de hele voorgevel openschuift, wordt uw bistrot uit Parijs een mondain terras in Barcelona.

Deel met uw vrienden:

open op maandag, donderdag, vrijdag en zondag van 12.00 tot 14.00 uur & van 18.00 tot 22.00 uur • gesloten op dinsdag, woensdag en zaterdagmiddag

  • Zirkstraat 23, 2000, Antwerpen, België
  • 03 – 226.92.20

Contacteer Bistrot Benoit

Contacteer