Look-Out

Biestro H-eat

Bornem

Hot en heerlijk

Als het anders mag/moet zijn: H-eat, bijzondere ‘biestro’, verfrissende hotspot én Antwerpse nummer één op TripAdvisor. Wie er ooit aan tafel schoof, begrijpt waarom… Hier proef je passie, hier voel je de drive om gasten te raken en te prikkelen.

Het concept is kleinschalig want zo kan gastvrouw Ellen Nijs de persoonlijke aanpak bewaken. Maar de beleving is groot. Gasten kijken uit op de open keuken, waar chefs Glenn De Cock en Koen De Smet graag buiten de lijntjes kleuren.

Met een vleugje humor en een ferme portie creativiteit. Met een kaart die verder durft gaan. Met gepimpte klassiekers, catchy creaties en lichte, luchtige bereidingen, 100 percent H-eat. Dat wil zeggen: met biologische, verse producten, altijd home made, onversneden puur en net iets anders.

Schrijf op: ’s middags is er de Daglunch (€15,10 – voor- en hoofdgerecht), ’s avonds het Menu (€ 37 – 3 gangen). Wel best reserveren, want H-eat is hot. Feestje? Boek de Biestro H-eat-foodtruck, volledig in de überheerlijke stijl van het restaurant.

Deel met uw vrienden:

keuken open van dinsdag t.e.m. vrijdag van 12 tot 14 uur en van 18 tot 21 uur • zaterdag van 18 tot 21 uur • gesloten op zondag en maandag

mooi afgeschermd terras vooraan • parking achteraan

  • Hingenesteenweg 48, 2880 Bornem, België
  • 03 – 501.30.01

Reserveer online

Reserveer